Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy lehet anyám ilyen? Mit...

Hogy lehet anyám ilyen? Mit tehetek?

Figyelt kérdés

17 vagyok. En vagyok a legidősebb, 4 tesóm van. A legkisebb 2 hónapos.

Engem apaval terveztek. Apa meghalt. Hugom nevelőapamtól van. Ő is tervezett.

Viszont a 3 kicsi gyógyszer, inekció mellett fogantak állítólag.

Anyám ma ment ügyeket intézni. Reggel beszelgettek nevelőapammal h miket kell elintéznie. Anyám mondja, hogy fogamzásgátlót el kell kezdenie, ki kell váltania. Nevelőapám kérdezi, az mennyi? 12ezer. Erre anyám benyögi, de ha vigyázol, nem váltom ki.

Bakker. Igy is többen vagyunk, mint kellene. És akkor arra bizza magát, hogy nevelőapám vigyáz-e? 3 plussz gyerek mellett?!

Én még sulizok. Delelött ott vagyok, délutan dolgozok, mert haza kell adnom. Hazamegyek fáradtan, a nyakamba teszi a 2 legkisebbet is.

Hiába mondom, hogy nem bírom, hogy fáradt vagyok, az a válasz, hogy ő is.

Elköltözni nem tudok. Így meg belerokkanok úgy érzem. Mit tegyek?

2022. jún. 10. 09:15
1 2 3 4 5 6
 51/56 anonim ***** válasza:
0%
Honnan tudod hogy 16, mindenki írhat bármit, neten vagyunk....
2022. jún. 10. 20:53
 52/56 anonim ***** válasza:
60%

A 2 honapos gyereket a nyakadba sozza? Vagy az idosebbeket?

Es ki nem szrja le , hogy o faradt ? Ki kenyszeritette , hogy szuljon egy takas gyereket?! Apuka nyugodtan nevelheti a vwletlebul besikerult gyerekeit is ! Mi kozod neked ehez? Minek kellett nekik ennyi gyerek?

Amit tenni tudsz ,hat nem tudom . Talan azt , hogy nem adod nekik a penzed elmesz esti suliba mellette dolgozol .

jo szr helyzetben vagy !

2022. jún. 11. 05:05
 53/56 anonim ***** válasza:
0%

Szia.Mivel csak hallottad és nem voltál ott és nem látod őket és nem tudod mi járt az anyukád fejében.Nem gondolhatod komolyan hogy ő ezt nem e szarkazmusként mondta nevelő apukádnak.Mert fáradt és frusztrált.

És még ennek fejében számon kéri nevelő apukád hogy mire kell neki a pénz.

Azt meg hogy befog téged a tesód körül örülj neki legalább már most tudni fogod hogy mennyi melóval jár egy vagy több gyerkőc nevelése gondozása.Az élet nem habos torta.De ami tapasztalatot most tiniként meg tanulhatsz.Csak előnyödre válik az igazi felnőtt létben.

2022. jún. 12. 16:25
 54/56 anonim ***** válasza:
100%
Milyen előnye származik abból, hogy a nyakára varrják a kicsiket? A legtöbb nő ma már nem háziasszonyként képzeli el a jövőjét és nem mindenki csak a szaporodás, gyerekvállalás köré épít. Az, hogy nem tud tanulni, hogy nem tud élni az nem tapasztalat, hanem hátrány. Mindenből kimarad, pedig ezek a legszebb évek, és most kellene megalapoznia a jövőjét, hogy jobb élete legyen. Mert nem mindegy, hogy mit dolgozik valaki.
2022. jún. 12. 17:13
 55/56 A kérdező kommentje:

Bocsánat, hogy eltűntem, nem voltam net közelben.

Nem válaszolnék egyesével.

Szóval volt már, hogy a suliba be kellett fizetnem valamit, plussz abban a hónapban nem is tudtam annyit dolgozni, így a "szokásos" pénz felét adtam csak le. Másnap estig dolgoztam, arra értem haza, hogy a bejárati ajtó zárva, egy sporttáskába összepakolva pár ruhám meg a teraszon. Nevelőapám konkrétan kizárt,mert mondván ha az albérletbe is ezt csinálom, ott is ugyan így kitesznek.

Most töltöttem a 17et. Elköltőzni, sulit váltani nem tudok még közel 1 évig.

Apukámtól 4000ft illeték tartozást örököltem, amit 18évesen kell majd befüzetnem. Semmi mást. Miatta kapjuk az árvaságit de az anyám számlájara megy, mert az "neki jár".

Idén ballagtattuk az idei végzősöket. Volt egy buli rendezve, oda sem tudtam elmenni, mert delután tesóm miatt nem mehettem, utána pediv mert nem maradt a hónapra annyi pénzem. Kb m8ndenből kimaradok. Lassan barátaim sincsenek, mert mindiv mindent le kell mondanom. Vagy az anyagiak miatt, vagy mert nem mehetek.

2022. jún. 12. 19:51
 56/56 anonim ***** válasza:
100%
Ha legközelebb kizár hívd ki a rendőröket. Ez amit művelnek mindennek az alja. Ne félj a következményektől, ha ezt művelik veled, akkor ezek nem szeretnek. Kiváncsi vagyok arra, hogy a kicsikkel is ezt eljétszák-e majd. Rendőrség, gyámügy lépni fog. Anyuka az árvaságitól elbúcsúzhat, az amúgy is neked jár, meg a családi pótléktól utánad. Az iskolában a pszichológusnak vagy az igazgatónak is szólhatsz, tudják mit kell tenni ilyen esetben. Szabadulj meg ezektől és ne szégyeld a jogi lépéseket. Megérdemlik. Valószínüleg kapsz koli helyett, legkésőbb szeptembertől. Lehet 1 év miatt már nem emelnek ki a családból, de a gyámügy a nyakukra fog járni.
2022. jún. 12. 20:13
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!