Hogy lehet anyám ilyen? Mit tehetek?
17 vagyok. En vagyok a legidősebb, 4 tesóm van. A legkisebb 2 hónapos.
Engem apaval terveztek. Apa meghalt. Hugom nevelőapamtól van. Ő is tervezett.
Viszont a 3 kicsi gyógyszer, inekció mellett fogantak állítólag.
Anyám ma ment ügyeket intézni. Reggel beszelgettek nevelőapammal h miket kell elintéznie. Anyám mondja, hogy fogamzásgátlót el kell kezdenie, ki kell váltania. Nevelőapám kérdezi, az mennyi? 12ezer. Erre anyám benyögi, de ha vigyázol, nem váltom ki.
Bakker. Igy is többen vagyunk, mint kellene. És akkor arra bizza magát, hogy nevelőapám vigyáz-e? 3 plussz gyerek mellett?!
Én még sulizok. Delelött ott vagyok, délutan dolgozok, mert haza kell adnom. Hazamegyek fáradtan, a nyakamba teszi a 2 legkisebbet is.
Hiába mondom, hogy nem bírom, hogy fáradt vagyok, az a válasz, hogy ő is.
Elköltözni nem tudok. Így meg belerokkanok úgy érzem. Mit tegyek?
Azért azt sem értem aki azt írja, hogy ne hogy már 17 évesen dolgozzon.. Én most vagyok 24 és én is dolgozok 17 éves korom óta, és nekem is kellett csomószor vigyázni a kis testvéremre. Szívesen meghallgatnám a szüleit is a kérdezőnek, hogy ez pontosan így van-e ahogy ő leírja..
Ezen kívül most jön a nyári szünet, jelenleg nem hinném, hogy megszakadsz a tanulásban.
Amúgy mit tudnak tenni, ha nem adod le a pénzt?
Ki nem rakhatnak 18 éves korodig. El kell látniuk legalább minimálisan. Ha ellenkezel, akkor mi lesz?
Igaza van a 46osnak! 18 éves korodig kötelesek ellátni. Kaja szállás iskolába a minimalis felszerelés. Anyád árvaságit és cspt is kap rád.
Ne adj nekik pénzt gyűjts! 18at betöltöd automatikusan kérij a te számlaszámod h beked utalják az árvaságit. 18 évesen a cspt is kérheted saját számlára te nevedre. Pattanj le amint tudsz. Kolit megigényelheted ilyen rendkivüli helyzetbe
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!