Hogy lehet anyám ilyen? Mit tehetek?
17 vagyok. En vagyok a legidősebb, 4 tesóm van. A legkisebb 2 hónapos.
Engem apaval terveztek. Apa meghalt. Hugom nevelőapamtól van. Ő is tervezett.
Viszont a 3 kicsi gyógyszer, inekció mellett fogantak állítólag.
Anyám ma ment ügyeket intézni. Reggel beszelgettek nevelőapammal h miket kell elintéznie. Anyám mondja, hogy fogamzásgátlót el kell kezdenie, ki kell váltania. Nevelőapám kérdezi, az mennyi? 12ezer. Erre anyám benyögi, de ha vigyázol, nem váltom ki.
Bakker. Igy is többen vagyunk, mint kellene. És akkor arra bizza magát, hogy nevelőapám vigyáz-e? 3 plussz gyerek mellett?!
Én még sulizok. Delelött ott vagyok, délutan dolgozok, mert haza kell adnom. Hazamegyek fáradtan, a nyakamba teszi a 2 legkisebbet is.
Hiába mondom, hogy nem bírom, hogy fáradt vagyok, az a válasz, hogy ő is.
Elköltözni nem tudok. Így meg belerokkanok úgy érzem. Mit tegyek?
Mindenen is spórolnak.
Még rajtunk is.
Szerintem, hogy elmondhassák mennyi pénz van a számlájukon
Nekem azert kell dolgoznom, hazaadnom, mert nevelőapám szerint így nevel az életre, hogy tanuljam meg mi az a munka. Magamnak fizetem a sulit is.
Amit dolgozok, az el is megy erre. Egész honapban gürizek kb es sokszor annyi pénzem sincs, hogy egy kólára beüljek valahova.
Jövőre betöltöm a 18at, semmi nem fog változni. A sulit ugyan ugy fizethetem, ha nem adok haza akkor kitesznek. A semmiből nem tudok lépni.
Tanácsot kérni jöttem ide, hogy ne őrüljek bele a faradtságba. Nem vagyok kivancsi anprolizasra, meg az anyagi helyzet fikázasára, kiforgatására.
Pont múltkor olvastam valahol,hogy egy nő tízen valahàny éves korában kérte,hogy vegyék állami gondozásba,pont hasonló okokból mint ami neked van.
Így legalább tudott az iskolára figyelni,kapott ruhát meg kaját.
Köszönöm 16!
Eddig egyedül a te valaszod volt szamomra hasznos.
Tabu téma náluk ez. Ők sem beszelnek rola (szerintem) most is veletlen hallottam ezt meg. Ha felhozok ilyet pl, hogy menstruáció vagy szex... kb anya úgy nez ram, mintha azt mondtam volna, hogy embert öltem.
Teljesen egyetértek azzal amit írtál. Szeretem a tesóim persze. De nem en vagyok az anyjuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!