Mit tegyek? A szüleim kiakarnak dobni. Vagy dolgozok és otthon maradhatok vagy kidobnak és csinálhatom azt amit most.
Az egész pénzemet ami volt kb 580 ezer forint azt befekettem egy tippmixbe. Találtam egy olyan oldalt akik mindennap nyernek igaz nagyon időigényes de hiszem azt, hogyha erre teljesen raallok idővel nagy pénzeket tudnék keresni.
három hónapja csinálom már azóta mindennap nyerek 2000 és 5000 forint között. Így legrosszabb esetben jelenleg a bevételek havi 60.000 ezer forint ami valóban nem sok de ahogy nő a tőkém úgy tudok majd egyre nagyobban játszani. Mióta csinálom a befektett pénzem megnőtt 800.000 ezer forintra így könnyen ki lehet számolni, hogy mióta csinálom 3 hónapja azóta 220.000 forintot nyertem.
A pénzt meg bent hagyom mert a nyereséget visszaforgatom, hogy növekedjek.
Sajnos a szüleim nem igazán támogatnak ebben sőt a következő párbeszéd zajlott le: szüleim:Fejezd be és keress egy normális munkát különben levesszük rólad a kezünket és éljél meg abból amit most csinálsz. Kerestél 3 hónap alatt 220.000 forintot tudod te mire elég az? A nagy semmire.
Elmennél egy Tescoba dolgozni többet keresnél egy hónap alatt mint amit itt csinálsz már 3 hónapja.
Én: Lehet, hogy igazatok van, hogy most tényleg többet keresnék egy Tescoba 1 hónap alatt mint amit most itt megcsináltam 3 hónap alatt de ha az 580 ezerhez képest nézzük a dolgokat, hogy most 800 ezren állok a 3 hónap alatt az egy nagyon szép növekedés és később ebből lehetőségem lesz naponta akár 30-40 ezreket keresni és akkor már megeszem ezeket a tescós dolgozókat reggelire.
Szüleim: Az élet nem ahhoz képest fogja nézni a dolgokat, hogy mennyi pénzből mennyit csináltál hanem kapod a rezsi számlát, hogy fizesd ki, meg az albérletnek díjat, hogy fizesd ki.
Nem azt fogja nézni az élet, hogy mit ügyeskedsz a sz.ros pénzeddel, keress egy munkát abból majd lesz annyi pénzed, hogy meg tudsz élni mert ebből a napi 2-5 ezer forintból amit keresel nem lesz belőled senki csak egy bohóc, soha nem fogsz ebből naponta 30 ezreket keresni.
" Nekem az a célom most per pillanat, hogy 3 ezer forinttal tudjam majd kezdeni a fogadásokat mert abból már kijön az átlagbér. Ha ilyen ütemben megyek tovább akkor kb 1-2 év alatt ez meglesz." Szóval alsó hangon 1-2 évig abból akarod, hogy álljon az életed, hogy reggeltől estig ülsz a gép előtt és fogadásokat kötsz???
Normális vagy te???? Élet ez szerinted? Neked nincs ezen kívül más célod pl. élvezni is valamit az életből, amíg fiatal vagy, és amit normális munka mellett azért lehet is? Nem akarsz párkapcsolatot? Mert így nem lehet. Te most azt beszéled be magadnak, azt hiszed, hogy a jövődet építed, és tudod mit csinálsz valójában? LEépíted.
"Hiába magyarázod a bizonyítványt, akkor is gáz amit művelsz, és igaza van a szüleidnek hogy takarodj dolgozni. Tanulj vagy dolgozz, esetleg mindkettő, de ebből nem fogsz 80 éves korodig dolgozni, nyugdíjad miből lenne? Ezernyi kérdést lehetne boncolgatni"
Nos erre van egy pofonegyszerű válaszom egy olyan nyugdíj katasztrófa fog a világra jönni mire én megyek nyugdíjba, hogy 1 dolgozó fog 2 nyugdíjast eltartani így kb az a pénz amit a nyugdíjból kapnék arra lenne elég, hogy levegőt vegyek.
Ezt pedig tudom 80 éves koromba is csinálni és rakni téteket.
És mondhatjátok, hogy gáz de tegye fel az a kezét aki hosszú időn keresztül verte a fogadóirodát?
Az a csapat az a közösség amibe benne vagyok mi együtt megcsináljuk és mindennap nyerünk.
Én is benne vagyok egy jó kis közösségben. Egy országos állatvédő egyesületnél vagyok önkéntes. Imádom a többi önkéntest. Mintha a családom lennének. Emellett pedig van egy normális 8 órás állásom. 🙃
25N
Ja webshopot lehet csinálni 0 forintból ha legalább wordpresshez ért a kérdező.
Amúgy bazdki kérdező te nem láttad amit én írtam? 100 fortinból csináltam 5-7 ezret azzal a technikával amit te csinálsz most, végül elbuktam mind...
Nem érted…
Ebből a pénzből nem fogsz tudni magadnak nyugdíjat félretenni ebből.
Szóval 5 oldalnyi válasz egyöntetű, mègis elhiszed, hogy neked van igazd.
Ezek után nincs mit mondanom..
( mindenki hülye csak én vagyok helikopter esete)
Kérdező: mi lesz, mi történik, ha a szuper jó "megélhetésedet biztosító" oldal hirtelen bezár, vagy többet nem frissül, abbahagyja aki csinálja?
Nem érzed hogy rendkívül instabil lábakon áll a "megélhetésed"? Mi lesz ha egy csomó összeg lesz már felhalmozva és hirtelen bukod el az egészet majd?
Ha ennek a csoda-oldalnak ekkora nyeresége lenne, valószínűleg már híre ment volna...
Az oldal készítője pedig már elment volna dúskálva az életben hiszen "annyit hozott az oldal"...
Az oldal üzemeltetője mit nyer az oldal üzemeltetésből?
Fura ez az egész...
"Nos erre van egy pofonegyszerű válaszom egy olyan nyugdíj katasztrófa fog a világra jönni mire én megyek nyugdíjba, hogy 1 dolgozó fog 2 nyugdíjast eltartani
így kb az a pénz amit a nyugdíjból kapnék arra lenne elég, hogy levegőt vegyek."
Nem vagy te jövőkutató, hogy ilyeneket állíts, egyébként egész okfejtésed csak azt célozza, hogy "ne kelljen dolgozni", "el lehessen lébecolni minimális erőfeszítéssel, de pénz az legyen"...
Értem és ha egy pillanatot se dolgozol, mi lesz veled?
Mi lesz ha megszűnik a "szuper oldal" és "soha többet nem kapsz jó tippeket"?
Mi lesz ha elbuksz, ha adósságokba vered magadat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!