Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tegyek? A szüleim kiakarna...

Mit tegyek? A szüleim kiakarnak dobni. Vagy dolgozok és otthon maradhatok vagy kidobnak és csinálhatom azt amit most.

Figyelt kérdés

Az egész pénzemet ami volt kb 580 ezer forint azt befekettem egy tippmixbe. Találtam egy olyan oldalt akik mindennap nyernek igaz nagyon időigényes de hiszem azt, hogyha erre teljesen raallok idővel nagy pénzeket tudnék keresni.

három hónapja csinálom már azóta mindennap nyerek 2000 és 5000 forint között. Így legrosszabb esetben jelenleg a bevételek havi 60.000 ezer forint ami valóban nem sok de ahogy nő a tőkém úgy tudok majd egyre nagyobban játszani. Mióta csinálom a befektett pénzem megnőtt 800.000 ezer forintra így könnyen ki lehet számolni, hogy mióta csinálom 3 hónapja azóta 220.000 forintot nyertem.

A pénzt meg bent hagyom mert a nyereséget visszaforgatom, hogy növekedjek.

Sajnos a szüleim nem igazán támogatnak ebben sőt a következő párbeszéd zajlott le: szüleim:Fejezd be és keress egy normális munkát különben levesszük rólad a kezünket és éljél meg abból amit most csinálsz. Kerestél 3 hónap alatt 220.000 forintot tudod te mire elég az? A nagy semmire.

Elmennél egy Tescoba dolgozni többet keresnél egy hónap alatt mint amit itt csinálsz már 3 hónapja.

Én: Lehet, hogy igazatok van, hogy most tényleg többet keresnék egy Tescoba 1 hónap alatt mint amit most itt megcsináltam 3 hónap alatt de ha az 580 ezerhez képest nézzük a dolgokat, hogy most 800 ezren állok a 3 hónap alatt az egy nagyon szép növekedés és később ebből lehetőségem lesz naponta akár 30-40 ezreket keresni és akkor már megeszem ezeket a tescós dolgozókat reggelire.

Szüleim: Az élet nem ahhoz képest fogja nézni a dolgokat, hogy mennyi pénzből mennyit csináltál hanem kapod a rezsi számlát, hogy fizesd ki, meg az albérletnek díjat, hogy fizesd ki.

Nem azt fogja nézni az élet, hogy mit ügyeskedsz a sz.ros pénzeddel, keress egy munkát abból majd lesz annyi pénzed, hogy meg tudsz élni mert ebből a napi 2-5 ezer forintból amit keresel nem lesz belőled senki csak egy bohóc, soha nem fogsz ebből naponta 30 ezreket keresni.

2022. jún. 7. 00:48
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/327 anonim ***** válasza:
98%
Szoval a szerencsejatek (mert a tippmix is az) neked a biztos munka. Nem erre kellene alapozni, teny hogy sokat lehet vele nyerni, de 220 ezer tudod mire eleg... legalabb a duplaja kellene.
2022. jún. 7. 08:29
 32/327 anonim ***** válasza:
97%

Miért nem tanulsz valami szakmát, amivel online dolgozhatsz?

Nem csak én kamillázok, hogy milyen oldal az, ahol mindig minden helyzetben nyerő tippeket adnak?

Az, hogy az ember időnként tippmixezik kis összeggel, az olyan mintha vennél egy tábla csokoládét a boltba.

De az aggasztó, hogy te nagyban csinálod. Kérdés mennyire csak ezt hajtod?

Azért ezzel vigyázni kell. A függők mind nagyban kezdték.

2022. jún. 7. 08:40
 33/327 anonim ***** válasza:
5%

31-es azért aki sokat nyer, az nem csak tippelget, hanem valoszinuseg szamit es elemezgeti a csapatokat, szinte mindent tud az osszes csapatrol, még a lelkiállapotukat is.

De egy V-sportnal pl. csak valoszinuseg szamitani bír, vagy egyeb tippelesi moddal kibeckelni, hogyha az a csapat nem nyert amelyikre tippelt akkor a tet visszajar. A gépnél kb. hosszas elemzes utan tudja csak azt mondani, hogy epp mennyi idokozonkent fog a gep az ods-ok alapjan nyero szeriat adni.

Ha 2000 ft-okat nyer, akkor rajottem nem jatszik nagyban, maximum 1000 ft-okkal.

De mellette tanulhatna is, amivel kesobb tudna dolgozni tavmunkaban is vagy vallalkozokent.

Azt a penzt nem csak ugy tudod forgatni, hogy szerencsejatek. Ha intelligens vagy vallalkozol.

2022. jún. 7. 08:48
 34/327 anonim ***** válasza:
98%
Aki sokat nyer majd előbb-utóbb egyre többet tesz rá fel, egyre többet veszít, aztán jön a düh meg a "régen nyertem" és "kölcsönkérek, felrakom azt is, mindent vissza akarok nyerni amit elvesztettem, sőt annak a tízszeresét-százszorosát"...
2022. jún. 7. 08:55
 35/327 anonim ***** válasza:
98%
Megbocsáss de én is a szüleidnek adok igazat. Nem lehet szerencsejátékra alapozni és abból megélni. Én is kiraknálak mint macskát kakkantani, és oldd meg az életedet ahogy tudod, de ebből biztos nem élnél meg nálam.
2022. jún. 7. 08:59
 36/327 qkker1 ***** válasza:
97%
Én is kivágnálak, ha nem mész el dolgozni. Láttam néhány szerencsejáték-függőt nagyot bukni.
2022. jún. 7. 09:08
 37/327 anonim ***** válasza:
98%

A legrosszabb hogy e viselkedés mögött valószínűleg a "megkeresem munka, erőfeszítés nélkül", "csak hagynák még pár hónapig hogy bizonyítsak és akkor majd meglátnák mennyire felmenne a nyereség" mentalitás van, de hidd el olyan sokat lehet bukni amit el se tudsz képzelni... Nem jön be a számítás, megszűnik az oldal, túl sokat teszel fel a nyerésre, stb...

Szerintem könyvtárban keress könyvet a szerencsejátékfüggőségről (gondolom írtak már ilyet), ott elég jól leírhatják az ahhoz vezető utat, meg az ezzel kapcsolatos gondolkodást...

Sokan kezdték így az egészet, hidd el...

Pár kommenttel ezelőtt az a lány nem véletlen írta, hogy rögtön elmenekülne ha valakiről ilyet megtudna...

2022. jún. 7. 09:17
 38/327 anonim ***** válasza:
96%
Ásd bele magad a weboldal-programozásba, tanulj meg ezzel kapcsolatosan mindent (vannak naprakész tananyagok neten), jól tudnál keresni vele, tanulj bármit, de ezt a bizonytalan, kiszámíthatatlan, függőséget okozó játékot hagyd, vagy munka mellett, de rendkívül kis összeggel, anyagi biztonságot nem kockáztatva csináld (bár jó lenne ha sehogy se csinálnád).
2022. jún. 7. 09:18
 39/327 anonim ***** válasza:
97%

Anno régen szakmai gyakorlaton szerencsejátékfüggővel készítettem interjut. Elmesélte az életét.

Mindenki úgy kezdi hogy "jó buli", meg milyen sokat fog nyerni, aztán csalódik, elveszthet mindent, ott állhat rengeteg tartozással.

2022. jún. 7. 09:20
 40/327 anonim ***** válasza:
97%

Igaza van anyádnak.

A szerencsejáték függőséget szakember kezeli.

2022. jún. 7. 09:36
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!