Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tegyek? A szüleim kiakarna...

Mit tegyek? A szüleim kiakarnak dobni. Vagy dolgozok és otthon maradhatok vagy kidobnak és csinálhatom azt amit most.

Figyelt kérdés

Az egész pénzemet ami volt kb 580 ezer forint azt befekettem egy tippmixbe. Találtam egy olyan oldalt akik mindennap nyernek igaz nagyon időigényes de hiszem azt, hogyha erre teljesen raallok idővel nagy pénzeket tudnék keresni.

három hónapja csinálom már azóta mindennap nyerek 2000 és 5000 forint között. Így legrosszabb esetben jelenleg a bevételek havi 60.000 ezer forint ami valóban nem sok de ahogy nő a tőkém úgy tudok majd egyre nagyobban játszani. Mióta csinálom a befektett pénzem megnőtt 800.000 ezer forintra így könnyen ki lehet számolni, hogy mióta csinálom 3 hónapja azóta 220.000 forintot nyertem.

A pénzt meg bent hagyom mert a nyereséget visszaforgatom, hogy növekedjek.

Sajnos a szüleim nem igazán támogatnak ebben sőt a következő párbeszéd zajlott le: szüleim:Fejezd be és keress egy normális munkát különben levesszük rólad a kezünket és éljél meg abból amit most csinálsz. Kerestél 3 hónap alatt 220.000 forintot tudod te mire elég az? A nagy semmire.

Elmennél egy Tescoba dolgozni többet keresnél egy hónap alatt mint amit itt csinálsz már 3 hónapja.

Én: Lehet, hogy igazatok van, hogy most tényleg többet keresnék egy Tescoba 1 hónap alatt mint amit most itt megcsináltam 3 hónap alatt de ha az 580 ezerhez képest nézzük a dolgokat, hogy most 800 ezren állok a 3 hónap alatt az egy nagyon szép növekedés és később ebből lehetőségem lesz naponta akár 30-40 ezreket keresni és akkor már megeszem ezeket a tescós dolgozókat reggelire.

Szüleim: Az élet nem ahhoz képest fogja nézni a dolgokat, hogy mennyi pénzből mennyit csináltál hanem kapod a rezsi számlát, hogy fizesd ki, meg az albérletnek díjat, hogy fizesd ki.

Nem azt fogja nézni az élet, hogy mit ügyeskedsz a sz.ros pénzeddel, keress egy munkát abból majd lesz annyi pénzed, hogy meg tudsz élni mert ebből a napi 2-5 ezer forintból amit keresel nem lesz belőled senki csak egy bohóc, soha nem fogsz ebből naponta 30 ezreket keresni.

2022. jún. 7. 00:48
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/327 anonim ***** válasza:
97%
A kérdezőnek esze ágában sincs tanulni, dolgozni szerintem, hiába írjuk neki.
2022. jún. 7. 09:38
 42/327 anonim ***** válasza:
96%

Kérdező: szüleid amiket mondanak, végső kétségbeesésükben mondják, teljesen jogosan féltenek és aggódnak érted...

Teljesen jogosan szeretnék, hogy elmenj dolgozni és ne rulett-megélhetésben reménykedj, mert előbb-utóbb jön a bukás, az adósság-spirál meg hasonlók.

2022. jún. 7. 09:39
 43/327 anonim ***** válasza:
92%

Amennyiben 18-24 éves vagy,ciki de még talán bocsánatos.

Ha ennél idősebb vagy akkor az már k#rva gáz öreg.

2022. jún. 7. 09:40
 44/327 anonim válasza:
97%

Nem értem, hogy miért szóljátok le a kérdezőt, mikor szerencsejátékból igenis meg lehet élni?

Egyik rokonom kaszinóban dolgozik, biztonsági főnök. Haverom öccse meg lottózóban melózik.

>:)

2022. jún. 7. 10:12
 45/327 A kérdező kommentje:

Na jó egy két dolgot tegyünk helyre.

Tehát igen a legtöbb oldal valóban úgy működik, hogy csak a nyertes tippeket osztanak meg és nem teszik hozzá, hogy a nyertesek mellé mennyit vesztettek.

Ezaz oldal viszont mindennapot nyereséggel zár ezt a saját bőrömön tapasztaltam.

3 hónapja nemhogy vesztő hónapon hanem vesztő napom nem volt.

És azért nézzük a tényeket, 3 hónap a szerencse játékban sztem sok idő és 580 ezerből 800 ezer forintom lett.

Az egyik válaszoló említette az arbitrázst ez nem az de itt is egésznap figyelni kell az eseményeket.

Sajnos nem este vannak a meccsek.

Egy nap kapok 10-15 tippet egy bizonyos sportról egy bizonyos bajnokságból. Egész nap zajlik a játék. Például volt, hogy 8-kor kezdődött az első

Utána 8:30,9:00,9:30 és így egészen délig aztán mondjuk 15-kor jött a következő meccs. De már olyanra is volt példa, hogy 4:30-kor kezdődött az első meccs.

Meg olyan is volt, hogy csak 16-ig tartott az a nap de volt olyan is, hogy este tízig kellet rakni a tippeket. Mindig előre megkapom a listát és előre tudok készülni.

És sajnos azért keresek még ilyen keveset, hogy 3 hónap alatt csak 220 ezret kerestem mert a bankom ennyit enged meg ha a stratégiához tartom magam.

500 forint az alaptét, ha elmegy akkor ezt kell emelni úgy, hogy legyen hasznod. Csak sajnos az alaptéten nyerek mert ha jön a tipp akkor nyilván nem kell emelni és akkor az ötszáz forinton nyerek és volt olyan nap, hogy minden tipp jött elsőre és ötszáz forintal végig fogadtam az egésznapot és végén akkor nyertem 5000-ret. Minnél nagyobb az alaptéted annál többet tudsz nyerni. Nekem az a célom most per pillanat, hogy 3 ezer forinttal tudjam majd kezdeni a fogadásokat mert abból már kijön az átlagbér. Ha ilyen ütemben megyek tovább akkor kb 1-2 év alatt ez meglesz.

És valaki írta, hogy ő is kamillázik egy olyan oldal után akik mindig nyernek, neki üzemben, hogy keressen meg privát üzenetben és megmutatom neki az oldalt.

3 hónapja minden egyes nap nyerek.

Aki az oldalt csinálja lassan egy éve az is minden egyes nap nyer.

Hát azért ne haragudjatok de azt gondolom ha valaki 1 éven keresztül folyamatosan veri a fogadóirodát az nem véletlen.

Mióta csinálom én is és az ő tippjei el játszom én is folyamatosan verem a fogadó irodát.

2022. jún. 7. 10:18
 46/327 anonim ***** válasza:
98%
Hiába magyarázod a bizonyítványt, akkor is gáz amit művelsz, és igaza van a szüleidnek hogy takarodj dolgozni. Tanulj vagy dolgozz, esetleg mindkettő, de ebből nem fogsz 80 éves korodig dolgozni, nyugdíjad miből lenne? Ezernyi kérdést lehetne boncolgatni.
2022. jún. 7. 10:21
 47/327 anonim ***** válasza:
97%

43# válaszoló vagyok

Te atyaég én tényleg azt hittem,hogy ez csak egy troll kérdés.

Nem akarlak megsérteni kérdező,de tisztán látszik,hogy egy szerencsétlen h#lye vagy.

Nem csoda,ha a szüleid ki vannak akadva rád.

Téged kéne mutogatni a

TV-ben,nálad jobb óvszer reklám nem létezik.

2022. jún. 7. 10:30
 48/327 anonim ***** válasza:
97%

Ez unalmasabb komolyan, mintha dolgoznék :D és még rizikós is, meg lutri. Ez meg hogy minden nap nyersz, egyszer csak jön a vesztés, és hajszolni fogod h de a következő biztos nyerő lesz, mert eddig mindig ok volt, és jön egy negatív hullám, és ott fogsz elmerülni.

Sose kéne ilyen pali, akinek ennyi az életcélja, hogy ebből profitáljon.

2022. jún. 7. 10:32
 49/327 anonim ***** válasza:
88%
Én egy olyan srácot ismertem akit a szülei Amerikába küldtek tanulni egyetemre, el is nyert egy jó sportösztöndíjat. A srácot végül nem érdekelte a dolog, kitanulta a pókerezést, és abból él. Neki is ilyen okoskodó, flegma életfelfogása volt, nem randiztam vele. Kellene a fenének egy ilyen pasi, aki még 30 x évesen is így él.
2022. jún. 7. 10:35
 50/327 anonim ***** válasza:
80%

48: "Ez unalmasabb komolyan, mintha dolgoznék :D és még rizikós is, meg lutri."

Viszont nem b...ogat a főnököd. :-))))

2022. jún. 7. 10:36
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!