Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tegyek? A szüleim kiakarna...

Mit tegyek? A szüleim kiakarnak dobni. Vagy dolgozok és otthon maradhatok vagy kidobnak és csinálhatom azt amit most.

Figyelt kérdés

Az egész pénzemet ami volt kb 580 ezer forint azt befekettem egy tippmixbe. Találtam egy olyan oldalt akik mindennap nyernek igaz nagyon időigényes de hiszem azt, hogyha erre teljesen raallok idővel nagy pénzeket tudnék keresni.

három hónapja csinálom már azóta mindennap nyerek 2000 és 5000 forint között. Így legrosszabb esetben jelenleg a bevételek havi 60.000 ezer forint ami valóban nem sok de ahogy nő a tőkém úgy tudok majd egyre nagyobban játszani. Mióta csinálom a befektett pénzem megnőtt 800.000 ezer forintra így könnyen ki lehet számolni, hogy mióta csinálom 3 hónapja azóta 220.000 forintot nyertem.

A pénzt meg bent hagyom mert a nyereséget visszaforgatom, hogy növekedjek.

Sajnos a szüleim nem igazán támogatnak ebben sőt a következő párbeszéd zajlott le: szüleim:Fejezd be és keress egy normális munkát különben levesszük rólad a kezünket és éljél meg abból amit most csinálsz. Kerestél 3 hónap alatt 220.000 forintot tudod te mire elég az? A nagy semmire.

Elmennél egy Tescoba dolgozni többet keresnél egy hónap alatt mint amit itt csinálsz már 3 hónapja.

Én: Lehet, hogy igazatok van, hogy most tényleg többet keresnék egy Tescoba 1 hónap alatt mint amit most itt megcsináltam 3 hónap alatt de ha az 580 ezerhez képest nézzük a dolgokat, hogy most 800 ezren állok a 3 hónap alatt az egy nagyon szép növekedés és később ebből lehetőségem lesz naponta akár 30-40 ezreket keresni és akkor már megeszem ezeket a tescós dolgozókat reggelire.

Szüleim: Az élet nem ahhoz képest fogja nézni a dolgokat, hogy mennyi pénzből mennyit csináltál hanem kapod a rezsi számlát, hogy fizesd ki, meg az albérletnek díjat, hogy fizesd ki.

Nem azt fogja nézni az élet, hogy mit ügyeskedsz a sz.ros pénzeddel, keress egy munkát abból majd lesz annyi pénzed, hogy meg tudsz élni mert ebből a napi 2-5 ezer forintból amit keresel nem lesz belőled senki csak egy bohóc, soha nem fogsz ebből naponta 30 ezreket keresni.

2022. jún. 7. 00:48
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯
 81/327 anonim ***** válasza:
97%
Tegyük fel, hogy tényleg mindig csak nyerni fogsz (dehogy fogsz). A sportfogadó irodának ez előbb-utóbb fel fog tűnni és nemes egyszerűséggel ki fog tiltani az oldalról, vagy limitálni fog. Megteheti. Nem köteleles elfogadni a tétjeidet, azzal játszik akivel akar.
2022. jún. 7. 11:19
 82/327 A kérdező kommentje:

"Nem értek hozzá szóval lehet hülyeséget fogok írni. De arra tippelnék, hogy az üzemeltető megvárja amíg nagyobb tétekben játszanak (elvégre a 220.000 ft amit a kérdező megkeresett, komoly 565 dollár, az külföldön nem éppen komoly haszon) aztán jól bebuktatja őket, és viszi az összes lóvét. Lehet hogy azok a meccsek nem is léteznek (milyen meccset játszanak naponta 5-7x?), csak ő találja ki és működteti az egészet, hogy a kezdők mindig nyerjenek és egyre nagyobb összeget fektessenek be. Aztán egyszer nem jön be, és volt pénz, nincs pénz."

Na most ha csalás lenne akkor a csoport összes tagjától kicsalhatott volna fejenként minimum 500 ezret.

Mindenki minimum ennyivel szállt be a játékba.

A csoportba benne vagyunk elég sokan ha csalás lenne akkor sok milliókat kihozhatott volna belőle már régen.

Nem ő találja ki a meccseket.

A meccsek fent vannak az eredmények.comon is.

A 220.000 ezer forintról meg annyit, hogy az valóban nem sok de ahhoz képest nézzük, hogy a tőkémhez képest ez majdnem 40%-os hozam három hónap alatt akkor számold ki ha lenne 10 millióm akkor három hónap alatt mennyit nyertem volna azzal a 40%-al ha lett volna annyi pénzem.

2022. jún. 7. 11:20
 83/327 anonim ***** válasza:
98%
De nincs annyi penzed, mert baszol dolgozni. Es nem is lesz soha, mert hamarabb talalod magad az utcan, minthogy megkeresnel akar csak 2 milliot is.
2022. jún. 7. 11:23
 84/327 anonim ***** válasza:
97%

Jó jó a matek alap az megvan.

De mond már el, hogy mi a csoportnak a neve, hogy férjem írjon egy tiltó programot a tagokra, hogy véletlen se hozzon össze velük a sors. 😂😂😂💸

2022. jún. 7. 11:24
 85/327 anonim ***** válasza:
93%
Jól van inkább igazad van, fejezd már be.Csak irigykedek,ahogy a többiek is itt, sőt a szüleid is csak irigykednek rád.Taníts mester,taníts(irónia kikapcsolva).Kérdező kezeltesd magadat.
2022. jún. 7. 11:25
 86/327 anonim ***** válasza:
97%

Hehe, három hónap alatt kerestél 200ezret? Azt szépen pattintsd le apunak meg anyunak, mert egy felnőttet miért tartanának el, aki nem akar dolgozni. És máris nincs egy forintod sem.

Ha dolgoznál, több lenne...

2022. jún. 7. 11:28
 87/327 anonim ***** válasza:
95%
Biztos vagyok benne, hogy egy ekkora lángelme jól elboldogulna akkor is, ha a szülei kiraknák otthonról.
2022. jún. 7. 11:30
 88/327 anonim ***** válasza:
91%
Szerintem a kérdező már menthetetlen, felesleges írni bármit is, mert úgysem fogadja el más véleményét. Majd ha veszít rájön, ennyi
2022. jún. 7. 11:35
 89/327 anonim ***** válasza:
100%
2022. jún. 7. 11:36
 90/327 anonim ***** válasza:
96%
Kérdező: ha meg szeretnéd oldani ezt a helyzetet, akkor mielőbb leülteted szüleidet és közlöd: "Anya, apa, elnézést kérek, meg szeretném oldani ezt a helyzetet, addiktológusra van szükségem, nem szeretném megvárni, míg nagyobb bajba kerülök. Nagyon kérlek titeket: segítsetek."
2022. jún. 7. 11:37
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!