Miért ilyenek az anyák?
Figyelt kérdés
Totál kiborult azon hogy el mentem fodrászhoz és kékre festettem a hajam illetve azon is hogy el csentem a nővérem személyiét és csináltattam magamnak pircinget. 17 vagyok saját pénzből csináltam. Nővérem 19 és szinte ikrek is lehetnénk így kaptam az alkalmon. Most meg az a bolond nő azzal fenyeget hogy kidob otthonról. 2 hónap és úgy is el mennék mert akkor leszek nagykorú.2022. jún. 4. 20:18
51/53 anonim válasza:
49#
Szegény próbálkozik mindenkit az ő képére nevelni ! Majd rájön , hogy az életet élni kell ! 😂😂
Amúgy mikor legyen egy lánynak kék haja ha nem fiatalon ? Nekem anyám ilyen mint ezek az úrinők itt a kommentekben a visszafogott igényes megjelenésükkel egy színvonalas munkahelyről ! Gondolom milyen hely lehet ha ilyen embereket alkalmaznak ! 😂😂
52/53 anonim válasza:
Ezt pedig küldöm mindenkinek, aki itt kifejtette a véleményét az elmúlt két napban!
53/53 anonim válasza:
Az életet sajnos nehéz úgy élni, ha itthon már csak kb. azok maradtak, akik elég hajlékonyak tudtak maradni ehhez a rendszerhez, és tizenkét éve élvezik a sokkterápiát, a mentális járványt, amit csinálnak velünk.
Ehelyett láss.
Inkább.
Alan Watts: The silent mind.
Az élet értelme az élet maga.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!