Miért ilyenek az anyák?
#28, 29
Ezt pont a munkáltatókat minősíti, nem azt akinek van.
A munkavégzést miben befolyásolja? Semmiben. Akkor miért nem szabad? Azért, mert ÉN azt mondtam! Ovis szint... Mint az iskolásoknál a körömfestés tiltása. Nem attól fog megbukni, de tiltság, mintha az ördögtől való lenne.
Ha nem is éretlen, viszont HÁTRÁNY a munka világában az extrém külső!
Tessék:
"Sokszor már felvételkor is hátrányosabb helyzetből indulhat az, aki nem tudja – vagy nem is akarja – takargatni a tetoválásait, testékszereit – és persze ugyanez lehet igaz egy extrémebb frizura vagy hajszín kapcsán is. A személyzetisek és a főnökök általában elnézőbbek a külsőségek kapcsán, ha a lelendő munkatárs olyan munkakört pályáz meg, ahol nem kerül szemtől-szembe az ügyféllel. Ám ott ahol nagyon komolyan veszik az öltözködési szabályokat, még az otthonról dolgozó rendszergazdánál sem engednek meg semmilyen elhajlást,"
Ez neked újdonság? Akkor ezek szerint nagyon fiatal lehetsz, ha még ezzel se voltál tisztában.
38 #
Jézusom . Te tényleg kiakadsz azon , hogy valaki lepontoz egy anonim internetes oldalon ? És magyarázatot követelsz ?😂😂
Atyagatya! Nem mindenki fog jó pofát vágni a felszínes, modoroskodó ,kioktató stílushoz .
Tudtommal ez az oldalt arra is használjuk, hogy kommunikáljunk egymással és ha valami nem tetszik, akkor utána kérdezünk. Talán valami bűnt követtem el, hogy megkérdeztem, hogy miért szavazott le egy olyan választ, amiben egy hivatalos cikknek a részét közöltem?
Nem én találtam ki, de ha valakinek az értelmi szintje csak odáig terjed, hogy a nemtetszését csak egy leszavazás gombbal tudja megtenni ám legyen, de akkor ideje lenne az értelmi szintjét fejleszteni, hisz értelmes kommunikációt csak úgy lehet folytatni, hogy ha a nemtetszésünket alá is tudjuk támasztani, meg is tudjuk magyarázni, hogy miért nem tetszik az az adott dolog.
Pl. neked miért nem tetszik, hogy visszakérdeztem?
Nekem pl. nem tetszik, hogy két röhögős fejet használtál, ez nekem a komolytalanságot tükrözi, a gyerekes értelmi szintedet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!