Miért ilyenek az anyák?

Figyelt kérdés
Totál kiborult azon hogy el mentem fodrászhoz és kékre festettem a hajam illetve azon is hogy el csentem a nővérem személyiét és csináltattam magamnak pircinget. 17 vagyok saját pénzből csináltam. Nővérem 19 és szinte ikrek is lehetnénk így kaptam az alkalmon. Most meg az a bolond nő azzal fenyeget hogy kidob otthonról. 2 hónap és úgy is el mennék mert akkor leszek nagykorú.
2022. jún. 4. 20:18
1 2 3 4 5 6
 41/53 anonim ***** válasza:
14%
A válaszom a 39-nek szólt.
2022. jún. 5. 19:21
 42/53 anonim ***** válasza:
16%

"Nekem pl. nem tetszik, hogy két röhögős fejet használtál, ez nekem a komolytalanságot tükrözi, a gyerekes értelmi szintedet."

Olyan mintha egy kis csitri felnőtteset játszana! Amúgy fogadd el , nem fog mindenki tapsikolni csak mert megosztottál valamit ami szerinted nagyon fontos! Amivel az igazadat bozonygatod ! Főleg ha nem értenek egyet a tartalmával ! Nem kell sírni! Minden rendben van .

😂😂😂

2022. jún. 5. 19:26
 43/53 anonim ***** válasza:
40%

Csak a magadfajta éretlen, gyerekes lázadók nem értenek ezzel egyet. De szívből kívánom, hogy tapasztald meg, hogy csak azért nem kapsz meg egy munkát, mert extrém a külsőd. Majd emlékezz erre a beszélgetésre vissza. Az okos a másik kárán, a h..lye még a sajátjából se tanul.

Nem viccből linkeltem ezt be, mert ez így van. De felőlem beszélgess HR-esekkel, munkáltatókkal, hogy miket engednek meg.

Vajon mennyire lenne hiteles egy ügyvéd a te szemedben kék hajjal agyon tetoválva és pc-ngezve. Vannak munkahelyi szabályok, amiket köteles vagy betartani.

Egyébként áruld már el, hogy hány éves vagy? A válaszaid alapján valami tizenévesre tippelek, aki még életében nem dolgozott sehol.

2022. jún. 5. 19:34
 44/53 anonim ***** válasza:
33%

43, hagyd, az ő szintjén a gyárban lehet hogy engedik.

Olyan színvonalas munkahely közelébe meg úgysem kerül soha, ahol igényesen, visszafogottan kell kinézni. Ezért nem érti. Felesleges a végtelenségig vitázni vele.

2022. jún. 5. 19:38
 45/53 anonim ***** válasza:
26%

43#

Engedd már el . Olyan félelmetes vagy . Értettem ye vagy a valamire való felnőtt, a komoly ,érett . Én meg a lázadó senki . Főleg hozzád képest . Nyugi .

Csak hogy válaszoljak , nem azért , hogy hergeljelek. Szóval amit leírok ne vedd személyes sértésnek . Én teljes mértékben megbíznék egy ügyvédben akinek kék a haja, akinek esetleg tetoválásai vannak . Igazából számomra ezek nem zavaró dolgok . Sajnálom .

2022. jún. 5. 19:41
 46/53 anonim ***** válasza:
16%

44#

Jajj, a kis kinai kosztümjeidbe azt gondolod , hogy igényes vagy és visszafogott?! 😂😂😂😂

2022. jún. 5. 19:44
 47/53 anonim ***** válasza:
14%
Amúgy 69% szeretlek ! ❤❤❤❤💋💋💋
2022. jún. 5. 19:46
 48/53 anonim ***** válasza:
33%

Anyad nem tanitotta meg/nem magyarazta el,hogy az eletben decens kuldovel jobban ervenyesulsz? Valassz szoke,barna ,fekete stb hajszint. Kekkel az iskolaban is eloitelettel fogadnak a tanarok,minuszbol indulsz.

A pircing szinten ilyen lathato helyen. Egy proli tarsasagot vonz be.

Nincs gyerekem meg, de ezeket megtanitom neki,hogy az eletben megnyero kulsovel minden sokkal konnyebb.

2022. jún. 5. 22:50
 49/53 anonim ***** válasza:
27%

47, én is 😂🤗 és nem hagyja abba, még mindig okítja a népet, kis kitartó👌

Tudnék ellenpéldákat sorolni és hogy mennyire káros ez a hozzáállás a szülő részéről, első kézből tudom. De mit koptassam a számat, inkább csak nevetek, kezd egy végtelen monológ lenni🙈🙉

Sok-sok gyerekes emoji, drága 48-as add ki, aztán lazíts picit😉

2022. jún. 5. 22:58
 50/53 anonim ***** válasza:
57%

"Kekkel az iskolaban is eloitelettel fogadnak a tanarok,minuszbol indulsz."

Szóval szerinted nem a boomer tanárokkal kellene valamit kezdeni, hogy a tudás és ne a külső alapján osztállyozzanak, hanem a diákoktól kell mindent tiltani? Gratulálok...

2022. jún. 5. 23:04
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!