Miért ilyenek az anyák?
"Nekem pl. nem tetszik, hogy két röhögős fejet használtál, ez nekem a komolytalanságot tükrözi, a gyerekes értelmi szintedet."
Olyan mintha egy kis csitri felnőtteset játszana! Amúgy fogadd el , nem fog mindenki tapsikolni csak mert megosztottál valamit ami szerinted nagyon fontos! Amivel az igazadat bozonygatod ! Főleg ha nem értenek egyet a tartalmával ! Nem kell sírni! Minden rendben van .
😂😂😂
Csak a magadfajta éretlen, gyerekes lázadók nem értenek ezzel egyet. De szívből kívánom, hogy tapasztald meg, hogy csak azért nem kapsz meg egy munkát, mert extrém a külsőd. Majd emlékezz erre a beszélgetésre vissza. Az okos a másik kárán, a h..lye még a sajátjából se tanul.
Nem viccből linkeltem ezt be, mert ez így van. De felőlem beszélgess HR-esekkel, munkáltatókkal, hogy miket engednek meg.
Vajon mennyire lenne hiteles egy ügyvéd a te szemedben kék hajjal agyon tetoválva és pc-ngezve. Vannak munkahelyi szabályok, amiket köteles vagy betartani.
Egyébként áruld már el, hogy hány éves vagy? A válaszaid alapján valami tizenévesre tippelek, aki még életében nem dolgozott sehol.
43, hagyd, az ő szintjén a gyárban lehet hogy engedik.
Olyan színvonalas munkahely közelébe meg úgysem kerül soha, ahol igényesen, visszafogottan kell kinézni. Ezért nem érti. Felesleges a végtelenségig vitázni vele.
43#
Engedd már el . Olyan félelmetes vagy . Értettem ye vagy a valamire való felnőtt, a komoly ,érett . Én meg a lázadó senki . Főleg hozzád képest . Nyugi .
Csak hogy válaszoljak , nem azért , hogy hergeljelek. Szóval amit leírok ne vedd személyes sértésnek . Én teljes mértékben megbíznék egy ügyvédben akinek kék a haja, akinek esetleg tetoválásai vannak . Igazából számomra ezek nem zavaró dolgok . Sajnálom .
44#
Jajj, a kis kinai kosztümjeidbe azt gondolod , hogy igényes vagy és visszafogott?! 😂😂😂😂
Anyad nem tanitotta meg/nem magyarazta el,hogy az eletben decens kuldovel jobban ervenyesulsz? Valassz szoke,barna ,fekete stb hajszint. Kekkel az iskolaban is eloitelettel fogadnak a tanarok,minuszbol indulsz.
A pircing szinten ilyen lathato helyen. Egy proli tarsasagot vonz be.
Nincs gyerekem meg, de ezeket megtanitom neki,hogy az eletben megnyero kulsovel minden sokkal konnyebb.
47, én is 😂🤗 és nem hagyja abba, még mindig okítja a népet, kis kitartó👌
Tudnék ellenpéldákat sorolni és hogy mennyire káros ez a hozzáállás a szülő részéről, első kézből tudom. De mit koptassam a számat, inkább csak nevetek, kezd egy végtelen monológ lenni🙈🙉
Sok-sok gyerekes emoji, drága 48-as add ki, aztán lazíts picit😉
"Kekkel az iskolaban is eloitelettel fogadnak a tanarok,minuszbol indulsz."
Szóval szerinted nem a boomer tanárokkal kellene valamit kezdeni, hogy a tudás és ne a külső alapján osztállyozzanak, hanem a diákoktól kell mindent tiltani? Gratulálok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!