Miért ilyenek az anyák?

Figyelt kérdés
Totál kiborult azon hogy el mentem fodrászhoz és kékre festettem a hajam illetve azon is hogy el csentem a nővérem személyiét és csináltattam magamnak pircinget. 17 vagyok saját pénzből csináltam. Nővérem 19 és szinte ikrek is lehetnénk így kaptam az alkalmon. Most meg az a bolond nő azzal fenyeget hogy kidob otthonról. 2 hónap és úgy is el mennék mert akkor leszek nagykorú.
2022. jún. 4. 20:18
1 2 3 4 5 6
 1/53 anonim ***** válasza:
93%
Szerinted normális, hogy ellopod más személyijét és használtad is? Kibírhattad volna ezt a pár hónapot.
2022. jún. 4. 20:25
 2/53 anonim ***** válasza:
85%
" az a bolond nő " Undorító vagy - szegény anyukád sajnálom.
2022. jún. 4. 20:28
 3/53 A kérdező kommentje:
Mindig terrorban tartott sokat iszik de persze mások szemében mi vagyunk a tökéletes család és anyám a hős amiért egyedül nevel minket. Apám is elmenekült miatta. Nővéreknek fel sem tűnt a dolog. És már adta kölcsön hogy bulizni tudjak menni.
2022. jún. 4. 20:34
 4/53 anonim ***** válasza:
73%
Szimpla közokirat-hamisítás. Plusz még lopsz is
2022. jún. 4. 20:52
 5/53 anonim ***** válasza:
32%

Mi van veletek, hogy beszéltek a kérdezővel? Ő csak egy lázadó kamasz, de ti felnőtt emberek vagytok...pszichopata féreg?Ne itt tomboljátok ki magatokat szegényen..

Saját pénzéből csináltatta, mikor legyen pc-je, kék haja, 30 évesen? Eleve az lenne a normális, ha az anyukájával ezt meg tudja beszélni az ember.

Anyuddal próbáld meg rendezni a konfliktust és rendezni a viszonyt, akar elköltözöl, akár nem, később ne a te lelkeden száradjon hogy rossz a kapcsolat..említetted, hogy iszik is.amikor mindketten kifújtátok magatokat. Kicsit légy felé több tisztelettel.

Ha én lennék az anyukád, elkísértelek volna.

37/N

2022. jún. 4. 20:56
 6/53 A kérdező kommentje:
Köszönöm 6-os. Szuper lenne ha te lennèl az édesanyám. Igen holnap meg próbálok vele beszélni.
2022. jún. 4. 21:07
 7/53 anonim ***** válasza:
82%
Amúgy az anyák nem ilyenek, csak te fogtál ki sajnos egy beteg embert anyának. Ha egyszer anya vagy apa leszel, ne kövesd a példát - de készülj rá, hogy nehéz lesz.
2022. jún. 4. 21:28
 8/53 anonim ***** válasza:
42%

18 éves korodig a szüleid a felelősek érted, mivel otthon laksz köteles vagy mindenről beszámolni és megbeszélni velük, hogy mit szeretnél csinálni, hova mész.

Anyád azt tanította neked, hogy lopj, vagy ezt te honnan láttad? Nálatok ez így szokás, ez a természetes?

Én az anyád helyében visszavittelek volna a fodrászhoz, hogy fessék vissza a hajadat.

A viselkedésed minősíthetetlen.

De te csak olyan vagy, mint az alkoholista anyád. Szép példát láttál, gratulálok. Lehetnél ettől jobb is, ha akarnál.

2022. jún. 4. 21:52
 9/53 A kérdező kommentje:
Az normális hogy 11 évesen egy éjszakát töltöttem októberben a sufniba bújva a nővéremmel mert az anyák gyöngye kizárt minket alkohol mámorában idegbetegen mert nem találta a pénztárcáját ami végig a kocsiban volt?? Nem loptam kölcsön vettem máskor is simán oda adta nővérem. Igen szeretnék más lenni mint ő. Szeretném szeretni majd a gyerekeim nem pedig koloncnak bajforrásnak nevezni őket.
2022. jún. 4. 22:06
 10/53 anonim ***** válasza:
60%
Jaj jaj. Alakul az esti mese. Eddig nagyobb nyűgöd volt hogy leszidtak mert egy mocskos kis tolvaj vagy.
2022. jún. 4. 22:09
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!