Miért ilyenek az anyák?

Figyelt kérdés
Totál kiborult azon hogy el mentem fodrászhoz és kékre festettem a hajam illetve azon is hogy el csentem a nővérem személyiét és csináltattam magamnak pircinget. 17 vagyok saját pénzből csináltam. Nővérem 19 és szinte ikrek is lehetnénk így kaptam az alkalmon. Most meg az a bolond nő azzal fenyeget hogy kidob otthonról. 2 hónap és úgy is el mennék mert akkor leszek nagykorú.
2022. jún. 4. 20:18
1 2 3 4 5 6
 11/53 A kérdező kommentje:
Volt olyan hogy az apás láthatáson ki hívta a rendőrséget és azt hazudta hogy apánk el rabolt minket és hogy nem akart vissza adni. Tudom nem felnőttként viselkedtem gyerekes bosszút álltam rajta de nagyon kivagyok tőle. Akár hányszor nem érek haza időben nem veszem fel neki a telefont rögtön arra gondol hogy megszöktem és apámat kezdi el zaklatni.
2022. jún. 4. 22:11
 12/53 anonim ***** válasza:
33%
Mesélj még... de jobb hazugságokkal gyere.
2022. jún. 4. 22:16
 13/53 anonim ***** válasza:
33%
Flexi sztori...
2022. jún. 4. 22:21
 14/53 anonim ***** válasza:
83%

Kérdező, mi a kérdés?

Mit szeretnél tudni?

2022. jún. 4. 22:26
 15/53 anonim ***** válasza:
37%

"Saját pénzéből csináltatta, mikor legyen pc-je, kék haja, 30 évesen?"

Hát nem is 17 évesen kell pc, lopott személyivel.

"Apám is elmenekült miatta."

OKé, és veletek foglalkozik az apád? Anyagilag és lelki értelemben is? Miért nem ő nevel benneteket? Ja, megvan, mert nem akar, de hát ő ugye megteheti.

"Nem loptam kölcsön vettem máskor is simán oda adta nővérem."

Ugye tudod, hogy ez minimum szabálysértés?

Oké, anyád messze van a tökéletestől, de azért te sem vagy piskóta.

"2 hónap és úgy is el mennék mert akkor leszek nagykorú."

És hol és miből fogsz megélni végzettség nélkül? Vigyázz, mert könnyen lecsap rád kiszolgáltatott helyzetedben egy férfi és akár még rosszabb helyzetbe kerülsz.

2022. jún. 4. 22:40
 16/53 anonim ***** válasza:
25%

Kedves kérdező.

Élj, élvezd az életedet, mellette tanulj.

Te vigyázz az alkohollal, sose igyál blackoutig, mert töbkreteszi a legnagyobb fegyveredet, a memóriádat.

Zöldet ha lehet inkább csak 21 után, akkor már nem fejlődik az agy.

Ne aggódj a megkeseredett parasztokból valószínűleg többen vannak az országban, mint normálisakból.

Ők most azt se tudják, hol rúgjanak beléd, mert nagyon sokan itt élik ki a frusztrációikat.

Ne foglalkozz velük.

Te éld ki magad, használj fogamzásgátlót, ha valakivel elmész, aki nagy párnacsatár, azt vidd el szépen hiv szűrésre, hogy ne legyen egy életre szóló baj, aki kiborul rajta, bekaphatja szintén.

Tök jó, hogy te jelzed a világ felé, hogy érdekel a buli, a party, és nem vagy szégyellős.

Azért a hülyékkel persze óvatosan.

Gerincre vigyázni, el ne rontsd egy rossz emeléssel.

Testedre vigyázz, mert még pár évtizedig kelleni fog.

Légy mindig kritikusan gondolkodó, éld túl az értelmetlen tantárgyakat, találd meg ami érdekel, és tegyél bele pluszt, hogy elmenj abba az irányba ami érdekel.

Én szurkolok.

Ne hagyd, hogy megtörjön egy alkoholista családtag.

Amennyire nem túl necc, legyetek jóban.

A nárcisztikusokat, borderlineosokat kerüld, értelmetlen időpocsékolás, válassz olyat, aki nem kínoz lelkileg, mert maradandó károsodást tudnak okozni.

Ha valaki bsztat hülyeségekkel, hogy felhúzzon, azok nem a te érzelmeid.

Ne foglalkozz velük, egy-egy szóval rázd le őket, ne félj megvédeni magad, ha valaki suliba nagyon tetű, köpd be, rúgasd ki. Érezze a törődést.

Puszi, pacsi.

2022. jún. 4. 23:30
 17/53 anonim ***** válasza:
22%

17# Te valami késő harmincas, túlsúlyos vénkisasszony vagy aki ilyen faszájul osztod az észt a tinilánynak?

Természetesen tökéletes előírásokkal rendelkezve a buliparty, kanoscsávó, rohadékszülő, fostársadalom stb.

Ja meg a fű.

Te egyszerűen tökéletes lehetsz. (elméletben)

2022. jún. 4. 23:35
 18/53 anonim ***** válasza:
58%
Szörnyű ez a fröcsögés, arra hogy ezt a sok kioktató, rosszindulatú fostengert ideborítsátok, nem sajnáljátok az időt. Kérdező, szerintem engedd el ezt az oldalt, az összes témakörben ez megy. A normális válaszadók meg lepontozva...17, egyszer túlsúlyos venkisasszonykent toljunk már egy cigit😘👌👌
2022. jún. 4. 23:47
 19/53 anonim ***** válasza:
26%

Ja igen és a 17-es Antikrisztus vagyok: azt elfelejtettem mondani, hogy sokan itt most tökéletesen megmutatták, hogy hogy csinálják a megtörést: adják a normálisat, közben nem győznek gyalázni, hogy Te érezd magad szarul, miközben ők a véred szívják.

:-)

Persze nem mind.

Amint mondtam: vigyázz magadra, tanulj. És éld az életed.

Fű pedig igen, csak 21 után, mert az agyadra szükséged van, és ha azelőtt pöffentesz, mielőtt teljesen kifejlődik, rosszat tehet a fejlődésének.

Ahogy mindent, ezt is csak mértékkel, hétvégente egy kör nem fog megborítani, csak óvatosan a mennyiséggel. Én vape-et javaslok, 0.1-gyel max, sőt annál is kevesebbet.

Az alkoholnál sokkal kevésbé veszélyes, de csak ha kulturáltan csinálja az ember. Mindenkire máshogy hat kissé, ezért ezt is óvatosan.

Kulturálatlan fogyasztásból tényleg mindig csak a baj van.

Alkoholnál meg egy sör nem árt meg, de az alkohol töményben idegméreg, ezt jó észben tartani.

A legtöbb kérdés az életben komplex, nem fekete fehér, ahogy itt ezek a szurkolók gondolkodnak.

Vigyázz magadra. Sok kis amber heard országa vagyunk.

Még lényeges, hogy attól mert valamit sokan mondanak, még nem biztos hogy igaz. Mindig a dolgok igazságtartalmát kell vizsgálni, nem azt, hogy milyen hangosan mondják, stb…

2022. jún. 4. 23:55
 20/53 anonim ***** válasza:
72%

17# 20# Kicsit sok volt a cucc, ideje pihenni.

A Hollywoodos, 25 éves filmeket meg ideje lenne hanyagolni.

2022. jún. 5. 00:03
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!