Miért ilyenek az anyák?

Figyelt kérdés
Totál kiborult azon hogy el mentem fodrászhoz és kékre festettem a hajam illetve azon is hogy el csentem a nővérem személyiét és csináltattam magamnak pircinget. 17 vagyok saját pénzből csináltam. Nővérem 19 és szinte ikrek is lehetnénk így kaptam az alkalmon. Most meg az a bolond nő azzal fenyeget hogy kidob otthonról. 2 hónap és úgy is el mennék mert akkor leszek nagykorú.
2022. jún. 4. 20:18
1 2 3 4 5 6
 21/53 anonim ***** válasza:
28%
Szokásos hétvége csak.
2022. jún. 5. 00:54
 22/53 anonim ***** válasza:
38%

"Nem loptam kölcsön vettem máskor is simán oda adta nővérem." 🤦😂

Most szóltál neki, hogy elveszed? Ha nem, akkor nem tudott róla, ergó, a megkérdezése nélkül vetted el, ami egyenlő a lopással.

Bocsi, nem vagy jobb, mint az anyád. Ugyanolyan vagy. Ha jobb lennél, nem vetted volna el a nővéred megkérdezése nélkül a személyijét, nem festetted volna be kékre anyád megkérdezése és engedélye nélkül a hajadat, és nem lenne pc-ed se. Egy érett felnőtt ember tudja, hogy mikor hogyan viselkedjen.

Sajnos te egy nagyon lázadó éretlen kislány vagy, aki felnőttként akar viselkedni.

Egy komoly érett felnőtt nem viselkedik ilyen gyerekesen.

"Igen szeretnék más lenni mint ő. Szeretném szeretni majd a gyerekeim nem pedig koloncnak bajforrásnak nevezni őket."

Igen, és hogy? Mikor ilyen mintát láttál? Majd nekik is engedélyezni fogod, hogy elvegyék egymás személyijét és úgy viselkedjenek ahogy most te?

Nagyon rossz mintákat láttál. Rengeteg olyan könyvet kell majd elolvasnod, ami segít ezt a gyerekkort feldolgozni. Ez nem fog csak úgy menni, ahogy most te elképzeled, ez attól sokkal bonyolultabb és összetettebb.

2022. jún. 5. 05:42
 23/53 anonim ***** válasza:
33%

22-nek: jó lenne, ha már 17 évesen a harminc évesek életének megfelelően élne.

Aha.

Most már értem.

Mindennek meg van a maga ideje.

Csak valaki kihagyja azokat az éveket, valaki meg megéli.

Mintha ettől nem tudna valaki egyébként jól tanulni, és jól csinálni a terveit.

2022. jún. 5. 10:13
 24/53 anonim ***** válasza:
25%

Meg az is tetszik, akikor lényegtelen fiatalkori kis stiklikből kerekítenek itt sokan óriási általánosításokat, az ilyen megkeseredett irigykedő álszent emberek teszik pokollá az emberek fiatalságát.

Ez a színvonal.

2022. jún. 5. 10:16
 25/53 anonim ***** válasza:
91%
Megint tűnnek el a hozzaszólások. De érdekes......
2022. jún. 5. 10:17
 26/53 anonim ***** válasza:
39%

A kérdező maga írta, hogy 2 hónap múlva lesz 18 éves, és hogy le akar lépni otthonról. Igen, és akkor hogyan tovább? Kék hajjal hogyan akar egy felnőtteket foglalkoztató állásra jelentkezni? Úgy fogják elküldeni, hogy csak na, mert látják, hogy éretlen. Vagy felveszik egy gyárba 3-4 műszakba robotolni. Ez élet? Nem. Hova akar menni? Hisz, ő írta, hogy el akar otthonról költözni, tehát, ha 18 évesen otthon maradna és tanulna tovább, akkor semmi probléma nem lenne, de ő már döntött, tehát ki akar lépni a felnőttek világába. Akkor tanuljon is meg úgy viselkedni!

2022. jún. 5. 10:21
 27/53 anonim ***** válasza:
64%

Éretlenek a kék hajúak ! 😂😂😂

Jajj de jót nevettem!

2022. jún. 5. 10:41
 28/53 anonim ***** válasza:
31%

Felőlem röhöghetsz, ez is az éretlen, gyerekes felfogásodról tesz tanúbizonyságot.

De tudod, egy komoly munkáltatónak ezt egyáltalán nem vicces. Ébredj fel az álomvilágodból te is.

2022. jún. 5. 10:45
 29/53 anonim ***** válasza:
35%
Ui.: van ahol még a tetoválást sem tűrik meg.
2022. jún. 5. 10:46
 30/53 anonim ***** válasza:
23%

"de ő már döntött, tehát ki akar lépni a felnőttek világába. Akkor tanuljon is meg úgy viselkedni!"

😂😂😂😂😂😂

Mariska néni a szomszédom ! 80 éves !!!!! Legalább . Soha ilyen kijelentés el nem hagyta a száját !

2022. jún. 5. 10:58
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!