Miből gondolod, hogy meg akarom veled vitatni az életem? ű
A kérdésre válaszoltam. Nem kértem a véleményed.
2022. jún. 3. 22:54
12/21 anonim válasza:
Igen, máskülönben anyám idejön zaklatni és zavarni fogja a szomszédokat is.... Kell ez a halálnak, 1-2 hetente kibírom 1 órára, ha pedig lejár végre a lakásom szerződése másik városba költözök.
2022. jún. 3. 23:11
13/21 anonim válasza:
Megmondod nem érsz rá, más dolgod van stb.
2022. jún. 3. 23:26
14/21 anonim válasza:
Más is sokszor csinál olyat ami nagyon nehezére esik? - Nem. Ahhoz rövid az élet.
Például találkozni a családtagokkal annak ellenére, hogy lelkileg/idegileg kikészítő. - Nem. Az ilyen embereket eltávolítom az életemből, nincs szükségem rájuk.
Szivességet tenni annak ellenére, hogy úgy érzed kihasználnak? - Nem. Használják ki az anyucijukat, meg aki hagyja magát.
Mindezt azért teszed, hogy ne legyen bűntudatod... - Mitől lenne? Egy életem van, azt nem mások akarata szerint fogom élni. Legyen nekik bűntudatuk, ha éppen ahhoz van kedvük.
2022. jún. 3. 23:55
15/21 anonim válasza:
A felnőttek gyakran csinálnak olyan dolgokat amik nevetésre esik, sajnos ez a felnőttet, de amitől nagyon rosszul érzed magad vagy fenyegető hatással van a lelki jó letedre azt ne tedd meg, főleg, ha kihasználnak akkor meg buntudatodnak sem kellene lennie, lehet azért használunk mi mert látják rajtad , hogy lelkiismeretes vagy. Ne engedd magad kihasználni, ne engedd, hogy kihasználják a jó szivusegedet!
2022. jún. 4. 00:08
16/21 anonim válasza:
Előző vagyok, nehezére*
2022. jún. 4. 00:09
17/21 anonim válasza:
Van egy depressziós, kissé demens nagyanyám. Nem egy élmény együtt lenni vele. Sosem volt az, mióta emlékszem. De úgy gondolom, az a helyes, ha én is részt veszek az ellátásában, találkozom vele. Erkölcstelen lenne megszakítani vele a kapcsolatot.
De meg kell húznod a határaidat. Meg kell erősítened magad, és nem ülni fel a manipulációnak. Sajnos úgy tűnik, hogy ha hagyod, hogy kihasználjanak, akkor ki is fognak. Tegyél ellene.
2022. jún. 4. 00:11
18/21 Metionin válasza:
Nálam ez kimerül abban, hogy pl. felkelek időben, pedig utálok korán kelni vagy elmegyek a boltba, pedig utálok vásárolni (épp gondolkodom a mai nagybevásárlás után, hogy legközelebb kipróbálom az online házhoz szállításos módszert). Vagy főzök, házimunkát csinálok, pedig azt se szeretek. Amiket írtál, már elég régen leépítettem, nem tartom a kapcsolatot olyanokkal, akiket nem kedvelek és nem teszek szívességet ha nem akarok. Eleget szopattak ilyesmivel fiatalabb koromban, elég volt.
2022. jún. 4. 15:47
19/21 anonim válasza:
9-es, azért gondolom, te is az a típus vagy, aki a facebookra mosolygós családi képet tölt fel és odaríja, hogy életem értelmei, de ide névtelenül ki lehet írni, hogy megbántad, hogy két gyereket szültél, mert nincs életed
2022. jún. 4. 17:03
20/21 anonim válasza:
Én úgy csinálom, hogy azt higgyék, hogy én teszek nekik szívességet, valójában pedig az én kéréseim mindig több haszonnal járnak számomra, mint azok a vesződések, amiket ők kérnek tőlem
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!