Az anyósjelöltem gyűlöl, és ott próbál ártani nekem, és kikészíteni, ahol csak tud. Sajnos hiába szeret a párom, elég tutyimutyi, ráadásul egyke fiú, és nehezére esik konfliktushelyzetbe kerülni az elég temperamentumos anyjával. Megőrülök. MI tegyek?
nekem is volt egy ilyen pasim. Az anyja nyilvánosan alázott, és bár rászólt az anyjára, de ennyi. nem egyszer sírtam náluk, mikor beszólt vagy nem kellően viselkedett.. Igazából 2 legetőséged van: vagy megszoksz vagy megszöksz.
A pasi nem fogja miattad a családját letagadni. Az anyját uyganúgy szeretni fogja és kész. Nem várhatod el hogy válasszon közted és közte.( és gondolom nem is várod el).
Anyuci pici fia marad és igen, lesz hogy az anyóska ellened fog beszélni és kérdés, hogy a párod mennyi ideig tűri el és hogy mennyire hallgat az anyjára.
Az iylen egykés, fiús anyák a legjobbat akarják a fiacskájának, és ha nem tetszel az anyucinak, akkor csak idő kérdése.
Mondanám, hogy járj a kedvébe, de felesleges. Csak sajnálni tudlak, pláne hogy most visszaemlékszem az én sztorimra is h miket kellett átélnem.
Kitartás csajszi!
Köszönöm ismét a választ.. az a baj, hogy a hármas program kilőve.. de tényleg. a nő annyit ártott már nekem, hogy komolyan mondom, ha hatalma lenne, már elásna engem... esélytelen. gyűlöl, és sajnos ezzel együtt árt is nekem, ahol tud. Ez sajnos kilőve. Ő külföldön él, van egy lakása Budapesten amiben a fia él(ahonnan kitiltott). Ugy találkozunk, ha a fia átjön hozzám. Apukája nem nagyon van a páromnak, mert kiskorában elváltak, és azóta nem igen keresi őt sajnos...azon vagyok egyébként, hogy apukáját előkeritsük, mert megérzés, hogy ebben a "nem foglalkozom a fiammal dologban" is az anyja keze van... de ez egy másik sztori...
Az előző baátnői közül egyetlen egyet kedvelt, az összes töbit utálta,de nem annyira,mint engem...bennem károkat okoz,a tbbit csak csendben utálta...
Nem, nem reagálod túl. Nyugodtan jó pofizhat vele, de engem el is felejthetne.
Oké, jön ilyenkor az alapszöveg sokaknál, hogy ő szülte, ő az anyja stb, de nem egy gyilkos vagyok,pedofil hogy ezt a viselkedést megengedje magának....ha ilyen megalázóan, lekezelően bánna velem-jogtalanul-s a párom nem védene meg, akkor nem tudom mit keresek mellette? Mit várjak el egyáltalán attól az embertől, aki mellett le akarom élni az életem?
Nem azt mondom, hogy válasszon köztem, meg az anyja között, de én ilyen szituban egy idegen mellett is kiállnék, nem hogy a párom mellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!