Miért szólnak le az emberek csak azért mert egyke vagyok?
Lehet,ez az egyke dolog csak egy kifogás és más veled a bajuk,csak nem tudnak mivel piszkálni.
Vagy simán előítéletesek.
Én is egyke vagyok,de rám sose mondtak ilyen dolgokat.Sőt elég könnyen barátkozom.
A legjobb barátnőm is egyke,de ott se piszkálta sose senki hogy beképzelt lenen,mert nem az.
Én is egyke vagyok, de azért emiatt nekem nincsenek ilyen hátrányaim. Volt már egy-két ember, aki azt mondta, hogy "elkényeztetett-egyke", pedig mondjuk az illető pont rohadt jó anyagi körülmények közül való..
Szóval szerintem csak az olyan emberek társaságát, keresd, akik nem ilyenek, vagy (bár tudom, hogy nem vagyunk sokan) barátkozz egykékkel.
"úristeen egykee biztos milyen beképzelt lehet mááár" (hülye rib*nc volt a kedves)"
Te egyke, ő meg rögtön hülye rib*nc. Ha egyszer ez a szinted...
És miből gondoljátok, hogy nem ribanc az a csaj?
Kérdésre válaszolva, el nem hiszem, hogy nincs veled valami bibi, mert úgy kb. 5 éves kor után kinek jutna eszébe azért piszkálni valakit, mert egyke?
Itt a GYK-n is sokan megragadtak az óvodás szinten az egykék terén, anno miket olvastam...
Ne törődj velük, éld az életed és kész, ez a legjobb tanácsom, nekem bevált.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!