Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Miért szólnak be a hátam...

Miért szólnak be a hátam mögött és néznek meg az emberek a hajam miatt?

Figyelt kérdés

Világéletemben göndör hajam volt, de nem olyan gyűrűgöndör, hanem olyan hmm göndörgöndör, nem tudom na :D Szerintem leginkább a hajam Robert Plant stílusához hasonlít :

[link]

Csak nem ilyen hosszú! A fülem alatt van egy kicsit. Amióta megnövesztettem a munkahelyen is állandóan hallom, hogy " Balázs Pali, meg Zámbó Jimmy" és az utcán is megnéznek. Szerintem semmi kivetnivaló sincs ebbe a hajviseletbe. Én amúgy is mindig ilyen retros beütésű voltam, sőt volt egy korszakom amikor csöves is voltam, amikor belekóstoltam egy kicsit a hippi életmódba, nem ajánlom senkinek se.

2012. márc. 22. 19:27
 1/8 anonim ***** válasza:

Mert más vagy mint az átlag:) ezért néznek meg..és azért is szólnak be,mert valamit kiváltasz belőlük..pl irigység,mert dús a hajad, visszatetszés,mert nem vagy olyan mint ők vagy csak egyszerűen poénosak akarnak lenni a gagyi beszólásaikkal.

Ha szereted a hajad így,viseld bátran, és ne törődj másokkal ;)

2012. márc. 22. 19:55
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
inkább igénytelennek, vagy rendezetlennek tűnik a hajad. ezért néznek meg.
2012. márc. 22. 20:38
 3/8 A kérdező kommentje:
Ez komám olyan tiszta és fényes haj, hogy tanítani való.
2012. márc. 22. 20:47
 4/8 anonim ***** válasza:
én egyszerűen meg vagyok őrülve az ilyen hajért,ez a gyengém..:) kár h erre nem sok mindenkinek van ilyen göndör haja:/
2012. márc. 22. 20:54
 5/8 anonim ***** válasza:
Laza lehetsz! és irigyellek is érte!! Ja, és ne érdekeljen mások véleménye, csak a jó maradjon meg, a rosszt meg se halld!
2012. márc. 22. 21:08
 6/8 anonim ***** válasza:
fodrász vagyok, van aki férfi, és daueroltat :D szerintem nagyon szuper.
2012. márc. 22. 21:25
 7/8 anonim ***** válasza:

Nem értem miért szólnak be az emberek csak azért, mert valaki más mint ők. Mellesleg szerintem ez a haj nagyon jó! Nem sok embernek van ilyen, ezért különleges.

Ja és kérdező, nagyon tetszett az egyik válaszolónak szóló kommentárod :D

2012. márc. 23. 15:56
 8/8 A kérdező kommentje:

Na örömmel olvasom ezeket a pozitív hozzászólásokat! Én az embereket sose vettem meg a külsejük miatt, max gúnyos mosolyt csaltak az arcomra, hogy sokan ugyanúgy néznek ki.

Eddigi 27 évem alatt mindig is arra törekedtem, hogy a szürke mindennapokat egy kicsit megfűszerezzem valami újjal. Éppen ezért boldogan kijelenthetem, hogy unalmas napom még nem volt, és mindenkinek ilyen életet ajánlok: szabadelvűséget, semmi stresszt és szeretett.

2012. márc. 23. 19:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!