Miért szólnak be a hátam mögött és néznek meg az emberek a hajam miatt?
Világéletemben göndör hajam volt, de nem olyan gyűrűgöndör, hanem olyan hmm göndörgöndör, nem tudom na :D Szerintem leginkább a hajam Robert Plant stílusához hasonlít :
Csak nem ilyen hosszú! A fülem alatt van egy kicsit. Amióta megnövesztettem a munkahelyen is állandóan hallom, hogy " Balázs Pali, meg Zámbó Jimmy" és az utcán is megnéznek. Szerintem semmi kivetnivaló sincs ebbe a hajviseletbe. Én amúgy is mindig ilyen retros beütésű voltam, sőt volt egy korszakom amikor csöves is voltam, amikor belekóstoltam egy kicsit a hippi életmódba, nem ajánlom senkinek se.
Mert más vagy mint az átlag:) ezért néznek meg..és azért is szólnak be,mert valamit kiváltasz belőlük..pl irigység,mert dús a hajad, visszatetszés,mert nem vagy olyan mint ők vagy csak egyszerűen poénosak akarnak lenni a gagyi beszólásaikkal.
Ha szereted a hajad így,viseld bátran, és ne törődj másokkal ;)
Nem értem miért szólnak be az emberek csak azért, mert valaki más mint ők. Mellesleg szerintem ez a haj nagyon jó! Nem sok embernek van ilyen, ezért különleges.
Ja és kérdező, nagyon tetszett az egyik válaszolónak szóló kommentárod :D
Na örömmel olvasom ezeket a pozitív hozzászólásokat! Én az embereket sose vettem meg a külsejük miatt, max gúnyos mosolyt csaltak az arcomra, hogy sokan ugyanúgy néznek ki.
Eddigi 27 évem alatt mindig is arra törekedtem, hogy a szürke mindennapokat egy kicsit megfűszerezzem valami újjal. Éppen ezért boldogan kijelenthetem, hogy unalmas napom még nem volt, és mindenkinek ilyen életet ajánlok: szabadelvűséget, semmi stresszt és szeretett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!