Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Tud mondani vki olyan könyveke...

Tud mondani vki olyan könyveket, amik arról szólnak, h talán a vezető hatalom sok mindent eltitkol az emberek elől?

Figyelt kérdés
Hát igen, lényegében összeesküvős könyveket, de nem egy egyszerű krimit. Olyan szemfelpattintósat, hogy "nahát, ez lehetséges, talán tényleg sok mindenről nem tudunk".
2010. nov. 20. 18:41
 1/4 anonim ***** válasza:

Szia. Tudok egy ilyen könyvet az a címe, hogy Hús. Elég érdekes könyv az elején nekem se tettszett de egyébként nagyon érdekes a vállalatok és a vallás hatalmát mutatja be az emberek fölött kicsit feltupírozva. Érdemes szerintem elolvasni.

Remélem segítettem. Szió

2010. nov. 20. 18:46
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszi, rákeresek!
2010. nov. 20. 19:43
 3/4 anonim ***** válasza:
Dan Brow-nak az összes könyve ilyesmi. A megtévesztés foka a legjobb szerintem, ha még nem olvastad, akkor nagyon ajánlom:) Ja meg a digitális erőd még ilyenebb:)
2010. nov. 21. 19:12
 4/4 anonim ***** válasza:
*Brown
2010. nov. 21. 19:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!