Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mi a jó az olyan történetekben...

Mi a jó az olyan történetekben, amik átlagos emberek átlagos életéről szólnak?

Figyelt kérdés

Például a szappanoperák, vígjátékok(bár azok viccesek, és talán azért, de mondjuk a romantikus vígjátékok annyira nem), vagy egy csomó könyv is(pl. mi tavaly tanultunk Jókairól, és ő írt még ilyen halál unalmas regényeket). Szóval semmi érdekes nincs benne, mindennapos a történet... Az ilyenek miért jók, mi van bennük élvezhető??

Én személyszerint olyat el se olvasok, vagy meg se nézek amiben nincs legalább egy kis fantasy, vagy nem mindennapi.

2011. szept. 10. 16:13
 1/2 anonim ***** válasza:
Kinek mi az érdekes. Szerintem is unalmasak az ilyenek, ezért vagyok animés mert az nem épp átlagos XD De kinek mi. Talán valaki az amúgy is zűtös élete mellett szeret olvasni olyasmit ami teljesen megnyugtatja.. Ha nekem is ultrapörgős és nem átlagos életem lenne (itt nem fantasíra célzok) azt hiszem én is ilyesmit olvasnék.
2011. szept. 10. 16:18
 2/2 A kérdező kommentje:
hát, lehet, végül is nekem is elég átlagos az életem. egyébként én is szeretem az animéket.:)
2011. szept. 10. 18:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!