Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért szólnak le az emberek...

Miért szólnak le az emberek csak azért mert egyke vagyok?

Figyelt kérdés
Elég visszahúzódó típus vagyok, nem jellemző rám hogy fennhordom az orrom. Nemrég kerültem új suliba, eleinte próbáltam ismerkedni, de nem ment. Mindenhol én vagyok a "beképzelt egyke", hallottam hogy a suliból teljesen idegen emberek mondták rám hogy "úristeen egykee biztos milyen beképzelt lehet mááár" (hülye rib*nc volt a kedves) és úgy is kezelnek mintha fennhordanám az orrom. (Jók a jegyeim, lehet ez is közrejátszik). Mit tegyek ilyenkor? Miért vannak ilyen előítéletek?
2012. ápr. 13. 19:25
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
köszönöm! megpróbálom leszarni. Amúgy meg az a csaj tényleg rib*nc, a facebook képein nem is látszik a feje, csak a mellét meg a seggét mutogatja, és láttam már részegen az utcán. (estig elhúzódott a zongoraóra, onnan jöttem hazafelé)
2012. ápr. 14. 15:57
 12/12 anonim ***** válasza:

Ha még jársz erre: én is „egyke” vagyok, de nem szóltak be sosem ezért. Viszont ma nagyon meglepődtem, mert a legjobb barátnőm azt bírta mondani, hogy szüljek gyorsan még egy gyereket, különben hülye egyke lesz az egy szem gyerekem… jót röhögtem, hogy én is az vagyok, és engem bír – persze erre sorolta a kifogásokat, én miért nem vagyok „olyan”, mint az egykék általában, akikről lesújtó véleménnyel bír.

Szóval valóban van ilyen sztereotípia sajnos.

2012. ápr. 19. 16:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!