Miért nem fogad el a fiam semmit?
A lányunk 26 éves, a fiú pedig 23. Már mindketten kirepültek és a fiú nem fogad el tőlünk semmit. Tavaly szerezte a C jogsit, amibe akartam segíteni 150ezerrel, de visszautasította, mondván majd ő megkeresi az árát. Évente 2 disznót vágunk, az egyiket el akartuk osztani a gyerekek között, de a fiú abból sem kért semmit. Én mindent megteszek, hogy igazságos szülő legyek, gyerekkorukban is úgy neveltem őket, hogy mindent osszanak meg. Most pedig egyoldalúan csak lányon tudok segíteni, mert a fiú nem fogad el semmit. Nem értem mi ez a végtelen makacsság, csak azóta ilyen mióta elköltözött itthonról. Azt érzem, hogy haragszik is a nővérére amiért az elfogadja a támogatást. Néha tesz olyan megjegyzéseket hogy mennyire könnyű a testvére élete mert csak úgy a "szájába repül a sült disznó" és könnyű abból a pénzből gazdálkodni amit nem ő keresett meg.
Nekem ez nagyon rosszúl esik, mert azt érezteti, hogy őt nem támogatom, pedig ez egyáltalán nincs így.
Én sem fogadok el semmit, mert aztán fixen jön a felhánytorgatás, akár egy parázs vitában.
Köszi, akkor nem kell a pénzed, a segítséged, megoldom magam az életem.
Nem olvastam végig a korábbi kommenteket.
Én is hasonlóan érzek mint a fiad, azért mert édesapám sokszor erején felül akar segíteni.
Illetve sokszor gyerekként kezelnek a mai napig...
Anno gyerek/tini koromban erősen túl feltették ezért kb kimaradt a kamasz korom.
Nem tudom nálatok mi a helyzet, így csak ennyit tudtam írni, remélem segítettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!