Nagyon nehezen indul be a hozzataplalas. 8 hónapos a kislányom , anyatejes. Nem fogad el semmiT kb ha látja hogy jön a kanal csukja is be a száját persze mindent mást meg a szájába vesz. Mit tegyek?
Egy éves korig teljesen jó, ha csak kóstolgat, és az anyatej a fő táplálék.
Az étkezések mielőbbi kiváltása elavult dolog, abból a korból maradt ránk, amikor az anyáknak hamar vissza kellett menni dolgozni, és hamar le kellett választani a babát.
Ne izgulj, teljesen jó ez így. Kóstoltass továbbra is, mennyiséget enni ráér még.
Fogacskákkal hogy álltok?
Nálunk volt egy hosszabb időszak, amikor a fogzás miatt nem fogadta el a kanalas ételeket.
"Próbáltam már mindent is."
Helyesen: Próbáltam már mindent.
Az "is" teljesen felesleges ott, buta egy divat.
Köszönöm 7 a hasznos választ :D
2 foga kint van, mindig folyik a nyála de most nem faj neki szerintem .
Nem akarok feltétlen étkezést kiváltani de azért örülnek ha 1 eves kora után el tudnánk hagyni a szopizats
Nekem mit tudnátok tanácsolni? Épp az ellenkezője. Hidd el, kedves kérdező, ez se jó.
Amióta elkezdtem a hozzátáplálást, nem érdekli se az anyatej, se a tápszer. Vegyesen kapta a kettőt. Látom rajta hogy éhes, szopik vagy 40 ml-t, aztán eltolja. Továbbra is éhesnek látom, adok neki tejpépet, vagy főzeléket, vagy akármit kanállal, abból meg bármennyit meg tudna enni.
Teljesen ki vagyok ettől, mert a védőnő macerál, hogy ez így nem jó.
Nem kell siettetni, eroszakoskodni, nem veletlen nem akarja. Az enyem is csak szopizott szinte 1 eves koraig, semmit nem fogadott el. Aztan egy eves koratol meg mindent evett.
Arra figyelj, hogy az allergenek legyenek bevezetve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!