Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Nagyon nehezen indul be a...

Nagyon nehezen indul be a hozzataplalas. 8 hónapos a kislányom , anyatejes. Nem fogad el semmiT kb ha látja hogy jön a kanal csukja is be a száját persze mindent mást meg a szájába vesz. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Próbáltam már mindent is. Máskor kínálni, szopi előtt, után 2 szopi közben. Alvás előtt ,alvás után . Üveges kaja, készítettem neki én is. Mindenfele gyumit, zöldséget megpróbáltam de semmi. El vagyok keseredve h ebből hogyan lesz evés.
2022. máj. 17. 07:38
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
9-es, eves elott szoptasd, mikor mar ehes. Lehet utana nem adnek neki tejpepet pl. mert igy akkor tudja kap, es azt varja. Okosak nagyon.
2022. máj. 17. 12:03
 12/16 anonim ***** válasza:
52%
Nem kekeckedes kérdező, de mi az összefüggés a darabos ételek bevezetése és az ülni tudás között? Gondolom a püréket se teljes vízszintben adod, csak döntött ülő helyzetben? A darabos semmi különbség, nem fogja könnyebben félrenyelni.
2022. máj. 17. 14:18
 13/16 A kérdező kommentje:
12. Azért van különbség egy pép és egy darab étel között. Csak gondolj bele h pl a yoghurt nem akad meg a torkodon de egy alma darab már meg tud. És ahhoz h ne fulladj meg kell az h függőlegesen legyen a hátad és ne félig fekudj
2022. máj. 17. 16:08
 14/16 anonim ***** válasza:
Ezt túlaggódod :) Mondjuk nem almadarabbal kezdeném, hanem főtt répával, főtt krumplival, kicsi főtt/sült hús darabokkal stb
2022. máj. 17. 16:44
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Csak gondolj bele h pl a yoghurt nem akad meg a torkodon de egy alma darab már meg tud

Almát nyersen nem adunk darabolva, mert törik, és fulladásveszélyes.

Mellesleg a pürét is simán félrenyelheti.

2022. máj. 17. 17:07
 16/16 anonim ***** válasza:

Az én 9 hónaposom se tud ülni, de ölben tudom függőleges helyzetben tartani, és így adok neki darabosat is. Pl. jobb kezemmel kanalazom a levest, bal kezemmel támasztom a karikás kendőben a babát, aki a levesemből származó fél főtt répán nyammog. Pürét is adok neki, de sűrűre csinálom, hogy tapadjin a kanálra. Engedem neki megfogni a kanalat, azon is elnyammog egy darabig. A végén minden össze lesz kenve, ez vele jár.

Eredetileg úgy gondoltam, hogy darabos majd ha önállóan ül. De aztán ez a pont csak nem jött el.

2022. máj. 17. 17:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!