Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek is igazságtalan...

Szerintetek is igazságtalan volt ezért kirakni otthonról a(z) (volt) osztálytársamat?

Figyelt kérdés
Szóval ő most 18 éves (felnőtt). Az apja elhagyta őt és az anyukáját még korán. Ezt nem tudta feldolgozni, úgyhogy most középiskolában depressziós lett, ami a jegyein is meglátszott. Van egy szigorú (inkább csak köcsög) német nevelőapja, aki elkuldte otthonról mondván, hogy ha ő nem akar tanulni meg segíteni az otthoni házimunkában, akkor mehet el (dolgozni). Nagyon bunkó ember egyébként. Sokszor ordibált vele jogtalanul és irányítja az anyukáját. A jegyei is csak a mentális állapota miatt rosszak nem azért mert buta lenne vagy lusta. Szerintetek is igazságtalan tett volt ez? Legalább az érettségit hagyhatta volna letenni szerencsétlent……

2022. máj. 19. 14:08
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 81/88 anonim ***** válasza:
86%

78!

Nem csak a nem tanulás volt q probléma. Nem csinqlt semmit otthon. 18 évig nem depressziós senki. Aki az, az kb a zartosztalyon éli a napjait.

Voltam depressziós magam is. Tudod, ha jár az ember pszichiaterhez és szedi q gyógyszereket, akkor ki tud mászni belőle.

2022. máj. 20. 11:43
 82/88 anonim ***** válasza:
17%

1.engem az egyik pszichiáter egyenesen kiröhögött

A hazidoki meg simán nyugtatozna ami engem csak bealtat, másra nem jo.plusz mellékhatásaként még agressziv is lettem.

Ennyit a kezelésrol.

2022. máj. 20. 11:53
 83/88 anonim ***** válasza:
80%
Major depressziós szakasszal diagnosztizáltak, mégis élem az életem-gyógyszer mellett. A kérdező "osztálytársa" -aki nyilván ő maga- erősen ferdít.
2022. máj. 20. 12:00
 84/88 anonim ***** válasza:
73%

82!

Te orvosi diplomával rendelkező pszichiáter vagy amugy? Vagy csak önjelölt fotel doki? Attól, hogy te "olyan depi vagyok, majdnem ongyi lettem" szinten vagy, meg simán lehet ám, hogy még véletlenül se vagy depressziós, csak hisztis

2022. máj. 20. 12:03
 85/88 anonim ***** válasza:
88%

84: ezt a fajta "depit" már én is írtam... :)))

Tartok tőle, hogy ez lehetett a kérdezőnek.... izé... az osztálytársának. :-D

2022. máj. 20. 12:11
 86/88 anonim ***** válasza:
82%
84es, áruld már el nekem milyen depresszió az mikor tanulni nem tud a szegény beteg ember, segíteni se de arcoskodni meg verekedni azt igen?
2022. máj. 23. 17:56
 87/88 anonim ***** válasza:
21%

86!

Értő olvasas, mint olyan az ugye ismeretlen fogalom?

2022. máj. 23. 18:00
 88/88 anonim ***** válasza:
12%
mennyi gyökér ex-kommunista van itt te jó ég :D Gondolom ezek az emberek azok akik semmire se vitték az életben, és szerintük csak az igazi férfi akinek minden nap kérges a keze a ganélapátolástól mint nekik :)
2022. júl. 23. 09:57
1 2 3 4 5 6 7 8 9

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!