Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek is igazságtalan...

Szerintetek is igazságtalan volt ezért kirakni otthonról a(z) (volt) osztálytársamat?

Figyelt kérdés
Szóval ő most 18 éves (felnőtt). Az apja elhagyta őt és az anyukáját még korán. Ezt nem tudta feldolgozni, úgyhogy most középiskolában depressziós lett, ami a jegyein is meglátszott. Van egy szigorú (inkább csak köcsög) német nevelőapja, aki elkuldte otthonról mondván, hogy ha ő nem akar tanulni meg segíteni az otthoni házimunkában, akkor mehet el (dolgozni). Nagyon bunkó ember egyébként. Sokszor ordibált vele jogtalanul és irányítja az anyukáját. A jegyei is csak a mentális állapota miatt rosszak nem azért mert buta lenne vagy lusta. Szerintetek is igazságtalan tett volt ez? Legalább az érettségit hagyhatta volna letenni szerencsétlent……

2022. máj. 19. 14:08
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 71/88 anonim ***** válasza:
86%

Magyarul a depressziójára hivatkozva szrt a tanulásba, a házimunkába, csak lézengett.

Igaza van a nevelőapának, ezt én sem tűrném el a gyerekemtől (mondom ezt úgy, hogy voltam súlyos depressziós, mégis elláttam a feladataimat)

2022. máj. 20. 07:30
 72/88 anonim ***** válasza:
81%
Bipoláris depresszióm van. Érdekes mód tudok tanulni mérnöki szakon.
2022. máj. 20. 08:30
 73/88 anonim ***** válasza:
91%

Csak nem a kérdező...????

[link]

2022. máj. 20. 10:16
 74/88 anonim ***** válasza:
8%
A depressziot nem fogadják el betegsegként szinte senki.
2022. máj. 20. 11:18
 75/88 anonim ***** válasza:
100%

74: ????????

Mit értesz "szinte senki" alatt...??

Konkrétan van BNO kódja, és betegállományba is kiírnak ezzel...

2022. máj. 20. 11:19
 76/88 anonim ***** válasza:
86%

74!

De, q depressziót elfogadjak betegsegkent. De ne akard már bemeselni enkem, hogy a 18 éves azért depressziós, mert az apja elhagyta őt pár évesen. Kb olyan értelmes dolog, mintha az anyját diagnosztizálnád most szülés utáni depresszioval. 18 évvel a szülés után...

2022. máj. 20. 11:27
 77/88 anonim ***** válasza:
100%
Jó a hasonlat, #76! :)
2022. máj. 20. 11:31
 78/88 anonim ***** válasza:
22%

75 arra ertettem hogy depresszio miatti nem tanulas stb miatt kirakták otthonrol. Tehát 1. A szulei se értik a depressziot.

Plusz itt a válaszok kozt is van olyan hogy jogisan tették ki. Tehat 2.itt se értik mi az.

Es nekem is van es tenyleg képes ágyhoz is szegezni a depresszio. Irto kemény!!es az en anyám is pampog hogy nemhogy takaritanék fekvés helyett meg stb!fel se fogják mi ez!!

2022. máj. 20. 11:40
 79/88 anonim ***** válasza:
24%
*Az egyik legbrutalisabb betegségnek tartom a depressziot. En speciel gyűlölöm. Es senki nem erti meg a kornyezetemben sem mi ez.
2022. máj. 20. 11:42
 80/88 anonim ***** válasza:
79%

78: akinek depressziója van, az elmegy orvoshoz - és máris van róla "papírja".

És akkor nem pampoghat senki.

2022. máj. 20. 11:42
1 2 3 4 5 6 7 8 9

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!