Szerintetek is igazságtalan volt ezért kirakni otthonról a(z) (volt) osztálytársamat?
Magyarul a depressziójára hivatkozva szrt a tanulásba, a házimunkába, csak lézengett.
Igaza van a nevelőapának, ezt én sem tűrném el a gyerekemtől (mondom ezt úgy, hogy voltam súlyos depressziós, mégis elláttam a feladataimat)
74: ????????
Mit értesz "szinte senki" alatt...??
Konkrétan van BNO kódja, és betegállományba is kiírnak ezzel...
74!
De, q depressziót elfogadjak betegsegkent. De ne akard már bemeselni enkem, hogy a 18 éves azért depressziós, mert az apja elhagyta őt pár évesen. Kb olyan értelmes dolog, mintha az anyját diagnosztizálnád most szülés utáni depresszioval. 18 évvel a szülés után...
75 arra ertettem hogy depresszio miatti nem tanulas stb miatt kirakták otthonrol. Tehát 1. A szulei se értik a depressziot.
Plusz itt a válaszok kozt is van olyan hogy jogisan tették ki. Tehat 2.itt se értik mi az.
Es nekem is van es tenyleg képes ágyhoz is szegezni a depresszio. Irto kemény!!es az en anyám is pampog hogy nemhogy takaritanék fekvés helyett meg stb!fel se fogják mi ez!!
78: akinek depressziója van, az elmegy orvoshoz - és máris van róla "papírja".
És akkor nem pampoghat senki.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!