Szerintetek is igazságtalan volt ezért kirakni otthonról a(z) (volt) osztálytársamat?
26!
Ezt itt sikerült elolvasni. "....elkuldte otthonról mondván, hogy ha ő nem akar tanulni meg segíteni az otthoni házimunkában, akkor mehet el (dolgozni). "
Tehát van egy 18 éves, aki nem kaar tanulni, nem akar otthon a házimunkában segíteni, de elvarja, hogy eltartsák
Neked is? :D
Nekem is, de ezzel csak igazolja a saját (és a kérdése) IQ szintjét.
Én ilyenkor csak elégtételt érzek, hogy jól válaszoltam.:)
Nekem jó fej szüleim vannak, de nálunk is az volt hogy vagy tanulsz vagy dolgozol. Ebből nem engedett anyum, nincs lébecolás.
Szóval valahol jogos.
34!
Nem, valóban nem tudhatom. De a kozepiskola elvégzése és az otthoni hazimunkaban való segítség között van valami összefüggés amugy? Mert azt se csinqlja. Nem tudom, te személy szerint szülő vagy e, vagy gyerek, én szülő, és bizony nem házi szolga, hogy mindent én csinaljak.
32-33-ra:
És miket írkál priviben?
Persze, hogy az volt. Egy család nem arról szól, hogy tök mindegy, mi van veled, százalékra pontosan teljesítsd az elvárásokat, különben repülsz. Egy család egymás támogatásáról, és az összetartásról szólna. Kíváncsi lennék, hogy akár az apa, akár az anya mit tett meg a gyermek lelki egészségéért? Mert követelni az ötöst, meg dirigálni nagyon könnyű. Nem azt mondom, hogy a gyerek 100%-ban ártatlan, de nehogy már egy tizenévestől várjunk felnőtti bölcsességet és előrelátást... pont ezt kellett volna a családjának biztosítani.
Egyébként meg ezen az oldalon ne is várd, hogy rális véleményt kapj. Itt keserű emberek várnak kiéhezetten arra, hogy mikor, kibe tudnak belerúgni. Itt ha áldozatot látnak, kapnak az alkalmon, hogy még egyet belerúgjanak, még ha csak látatlanból is. Mert az hiszik, hogy ettől az ő sanyarú, félresiklott életük jobb lesz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!