Szerintetek is igazságtalan volt ezért kirakni otthonról a(z) (volt) osztálytársamat?
Szerintem teljesen jogos a kirakás(ha egyáltalán igaz a történet).
Utóirat:Bár kapnák egy privit, úgyis ma van a szülinapom, jó ajándék lenne :-D
Normális anyuka nem hagyná, hogy a párja az ő gyerekét vágja ki a házból.
Azok az ítélkezések amik meg itt folynak, szánalmasak.
A depresszió meg nem vicc, és teljesen mindegy hogy rajta kívül kinek milyen problémái voltak. Én folyamatosan szorongtam kissebb koromban, és egyáltalán nem voltam rendbe mentálisan. Épp ezért sem tudtam tanulni, pedig az eszem megvolt hozzá. És nem nem kifogás, hiába akartam NEM TUDTAM. Aki nincs hasonló helyzetben, az nem érti. Szánalmas mindenki, aki itt ítélkezik felette. Egy gyereket meg a jegyei alapján megítélni nagyon gáz.
69es, mond nekem őszintén, milyen depresszió az ami nem hagy tanulni, de a hobbydat engedi csinálni?
Én is voltam depressziós, akkor szó szerint semmihez sem volt kedvem. Olyan depresszió nincs hogy tanuláshoz depikés vagyok, ketrecharchoz meg nem... :-D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!