Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek is igazságtalan...

Szerintetek is igazságtalan volt ezért kirakni otthonról a(z) (volt) osztálytársamat?

Figyelt kérdés
Szóval ő most 18 éves (felnőtt). Az apja elhagyta őt és az anyukáját még korán. Ezt nem tudta feldolgozni, úgyhogy most középiskolában depressziós lett, ami a jegyein is meglátszott. Van egy szigorú (inkább csak köcsög) német nevelőapja, aki elkuldte otthonról mondván, hogy ha ő nem akar tanulni meg segíteni az otthoni házimunkában, akkor mehet el (dolgozni). Nagyon bunkó ember egyébként. Sokszor ordibált vele jogtalanul és irányítja az anyukáját. A jegyei is csak a mentális állapota miatt rosszak nem azért mert buta lenne vagy lusta. Szerintetek is igazságtalan tett volt ez? Legalább az érettségit hagyhatta volna letenni szerencsétlent……

2022. máj. 19. 14:08
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 61/88 anonim ***** válasza:
94%
Ketrecharc az aztán nagy karrier, mindjárt jön a kerdező hogy csak irogykedünk rá, hogy börtön után is tárt karokkal várják vissza a bizniszbe :D sírok
2022. máj. 19. 18:21
 62/88 anonim ***** válasza:
91%
#61: 😂😂😂
2022. máj. 19. 18:38
 63/88 qkker1 ***** válasza:
88%
Tehát elvártad volna, hogy csak mereszted a valagad, nem tanulsz, semmit nem segítesz otthon és úgy tartsanak el?! Simán kivágtalak volna én is.
2022. máj. 19. 19:48
 64/88 qkker1 ***** válasza:
88%
MMA = MűMájer Arc!
2022. máj. 19. 19:50
 65/88 anonim válasza:
76%

Szerintem teljesen jogos a kirakás(ha egyáltalán igaz a történet).

Utóirat:Bár kapnák egy privit, úgyis ma van a szülinapom, jó ajándék lenne :-D

2022. máj. 19. 19:51
 66/88 anonim ***** válasza:
87%
#64: telitalálat! 😂😂
2022. máj. 19. 20:30
 67/88 anonim ***** válasza:
86%

Isten éltessen sokáig!:)

2022. máj. 19. 20:33
 68/88 anonim ***** válasza:
22%
ha igaz akkor jogos.
2022. máj. 19. 23:48
 69/88 anonim ***** válasza:
16%

Normális anyuka nem hagyná, hogy a párja az ő gyerekét vágja ki a házból.

Azok az ítélkezések amik meg itt folynak, szánalmasak.

A depresszió meg nem vicc, és teljesen mindegy hogy rajta kívül kinek milyen problémái voltak. Én folyamatosan szorongtam kissebb koromban, és egyáltalán nem voltam rendbe mentálisan. Épp ezért sem tudtam tanulni, pedig az eszem megvolt hozzá. És nem nem kifogás, hiába akartam NEM TUDTAM. Aki nincs hasonló helyzetben, az nem érti. Szánalmas mindenki, aki itt ítélkezik felette. Egy gyereket meg a jegyei alapján megítélni nagyon gáz.

2022. máj. 20. 02:04
 70/88 anonim ***** válasza:
80%

69es, mond nekem őszintén, milyen depresszió az ami nem hagy tanulni, de a hobbydat engedi csinálni?

Én is voltam depressziós, akkor szó szerint semmihez sem volt kedvem. Olyan depresszió nincs hogy tanuláshoz depikés vagyok, ketrecharchoz meg nem... :-D

2022. máj. 20. 07:10
1 2 3 4 5 6 7 8 9

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!