Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ez nagy bunkóságot követtem...

Ez nagy bunkóságot követtem el édesanyám ellen?

Figyelt kérdés
Lelkiismeretfurdalásom van de úgy éreztem, hogy ki kellet adnom magamból. 28 éves vagyok és csak az édesanyám maradt nekem senki más nincsen az életemben. Kényszerbetegséget diagnosztizált nálam a pszichiáterem ami azt jelenti, hogy állandóan azon jár az agyam hogy mi lesz ha anyám is elmegy és nem marad senkim. Szedek nyugtatókat és antidepresszánst de ideig-óráig hat. Ezért szoktam olyanon gondollkodni hogy előbb halnék meg így nem kellene megtapasztalnom, és igen ebben akár az öngyilkkoság is szerepet játszik. Óvatosan megkérdeztem hogy túl e tudná élni azt, ha valami történne velem. Ekkor elkezdett könnyezni és azt mondta hogy abban a pillanatban beadná magának az összes inzulint,és hogy reméli nem töröm semmi hülyeségen a fejem, ekkor elkezdtem sírni mert nem tudtam magamban zartani tovább. Nem akartam neki semmi rosszat, mert szeretem.
2022. máj. 18. 08:11
1 2 3 4 5
 41/48 anonim ***** válasza:
100%

Ezt a kérdezőtől kaptam:

Ki a beteg te csuri, hát more megetetlek pénzel téged is meg az egészeket

2022. máj. 23. 11:44
 42/48 A kérdező kommentje:
Hát ezt biztos nem tőlem kaptad.
2022. máj. 23. 11:46
 43/48 anonim ***** válasza:
100%

"Rák vigyen akkor el, ha van valami gond összefuthatunk te gyász"

41, én ezt kaptam Balintka2345-től. :)

2022. máj. 23. 11:55
 44/48 anonim ***** válasza:
100%

#41 és #43

Ez a Bálintka nem normális, ez már egy másik kérdésnél beigazolódott. Simán le kell tiltani a "ketrecharcost" és a gond megoldva!:)

2022. máj. 23. 11:58
 45/48 anonim ***** válasza:
100%
Én csak röhögtem rajt egy jót. Amúgy, gondolom, a gépe a ketrece tartozéka lehet. :) (43)
2022. máj. 23. 12:00
 46/48 A kérdező kommentje:
Nem vagyok semmiféle Bálintka. Direkt küldtem most egy minta üzenetet a 41-esnek.
2022. máj. 23. 12:57
 47/48 anonim ***** válasza:
100%

Ez a Bálintka nekem is írt egy beszólogatós privit, valami olyat, hogy mi közöd hozzá öcskös, nem válaszoltál a kérdésre. Azért kérdeztem, mert a kérdező nem írt konkrétumot, de a kérdező neve megjelent, úgyhogy nem is ő volt a kérdező. Biztos a gépe neveli a szülei helyett, azért ír ilyeneket. Én is letiltottam.

Egyébként 38 éves nő vagyok. Ennek ellenére ő leöcskösözött, de látom, másnak még cifrábbakat is írt.

2022. máj. 23. 14:47
 48/48 anonim ***** válasza:
100%
ezeket a tulajdonságokat - amennyire lehet - a legjobban el kell rejteni, akkor lesz jó társaság, szóbaállnak veled és az jól is fog hatni rád/rátok, elnyomja ezt egy jópár évig biztosan
2022. jún. 17. 20:09
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!