Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ez nagy bunkóságot követtem...

Ez nagy bunkóságot követtem el édesanyám ellen?

Figyelt kérdés
Lelkiismeretfurdalásom van de úgy éreztem, hogy ki kellet adnom magamból. 28 éves vagyok és csak az édesanyám maradt nekem senki más nincsen az életemben. Kényszerbetegséget diagnosztizált nálam a pszichiáterem ami azt jelenti, hogy állandóan azon jár az agyam hogy mi lesz ha anyám is elmegy és nem marad senkim. Szedek nyugtatókat és antidepresszánst de ideig-óráig hat. Ezért szoktam olyanon gondollkodni hogy előbb halnék meg így nem kellene megtapasztalnom, és igen ebben akár az öngyilkkoság is szerepet játszik. Óvatosan megkérdeztem hogy túl e tudná élni azt, ha valami történne velem. Ekkor elkezdett könnyezni és azt mondta hogy abban a pillanatban beadná magának az összes inzulint,és hogy reméli nem töröm semmi hülyeségen a fejem, ekkor elkezdtem sírni mert nem tudtam magamban zartani tovább. Nem akartam neki semmi rosszat, mert szeretem.
2022. máj. 18. 08:11
1 2 3 4 5
 11/48 anonim ***** válasza:
97%

"Nem vállal senki sem mert mindenkinél fogalaltak a helyek a környéken."

Ez azt jelenti, hogy azonnal nem fog tudni senki vállalni, de idővel igen, jelentkezz be valakihez. Neked igenis kellene egy terápia a leírtak alapján. Nem szégyen segítséget kérni, ha problémád van. Ha úgy érzed, hogy sürgősebb, akkor ne a környéken keresgélj, némi utazás is megéri, ha hamarabb tudsz segítséget kapni.

2022. máj. 18. 09:48
 12/48 anonim ***** válasza:
94%

Azért lennél öngyilkos, hogy ne kelljen megérned anyád halálát és ezzel az amúgy is labilis anyádat öngyilkosságba hajszolnád?

Gratulálok, remek terv, mit ne mondjak!

Eleve 28 évesen beteges ez a leválásképtelenség, ezt kellene elsősorban kezeltetned!

Az élet rendje, hogy aki születik az meg is hal és ezt is a helyén kellene kezelned.

Nektek MINDKETTŐTÖKNEK(!) szükségetek lenne szaksegítségre, mert nyilván anyád örökítette át neked a mentális betegséget és ennek a börtönében vergődtök mindketten.

2022. máj. 18. 10:05
 13/48 anonim ***** válasza:
100%
Ne csinálj belőle ügyet, mond az ember néha meggondolatlanságból dolgokat. Én is kérdeztem már ilyet a Muttertól, pedig beteg sem vagyok és hasonlóan reagált, mint a Te Anyukád.
2022. máj. 18. 10:30
 14/48 anonim ***** válasza:
100%
13. vagyok. Én 38 éves vagyok, s ennek már olyan 10 éve. Családi problémáink voltak akkor.
2022. máj. 18. 10:32
 15/48 anonim ***** válasza:
82%
28 eves vagy, le kene mar valni anyadrol. dolgozol, eltartod magad? ha igen, akkor nincs szukseged anyadra, egyedul is elboldogulsz az eletben (28 evesen ez mar elvarhato). ne erts felre, en is imadom anyamat, de ha holnap reggelre meghalna, nem dolnek kardomba. ez az elet rendje, a szulo meghal, a gyerek el tovabb.
2022. máj. 18. 11:08
 16/48 anonim ***** válasza:
100%
Neked fogalmad sincs, milyen fájdalom az, ha egy szülőnek a gyerekét kell temetnie. Én láttam ilyet. Ne kívánd ezt az édesanyádnak.
2022. máj. 18. 11:08
 17/48 A kérdező kommentje:
Én is láttam. Nagymamám eltemette a saját fiát (édesanyám öccsét).
2022. máj. 18. 11:12
 18/48 A kérdező kommentje:
Dolgozom persze mint raktáros, csak ez a helyzet rányomja a bélyegét a mindennapjaimra.
2022. máj. 18. 11:13
 19/48 anonim ***** válasza:
100%
Surgosen keress masik dokit, ha a mostani nem tud segiteni es tovabbra is ongyilkossagi gondolataid vannak
2022. máj. 18. 12:21
 20/48 anonim ***** válasza:
77%
Szegeny..gondolom van ekeg gondja az eletben, erre jossz te es elkezded sajnaltatni magad. Teged surgosen zart osztalyba kellene beutalni!
2022. máj. 18. 12:41
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!