Mit tegyek ez ellen?

Figyelt kérdés

33 éves vagyok egy gyerekkel és csúnya válással a hátam mögött.

Megismerkedtem egy férfival, aki nem tetszik a szüleimnek. Még otthon éltem megmondták, hogy nem jöhet hozzánk a férfi, amit tiszteletbe is tartok.

De elköltöztünk, teljesen egyedül tartom fent magam és anyagilag sem várom el a segítséget a szüleimtől.

De anyám teljesen bele van betegedve abba a ténybe, hogy ezzel a férfival vagyok együtt. 2 hónapja folyamatosan sír, ha meg nem akkor írja a bántó smseket.

Mit lehet vele tenni, hogy elfogadja a tényt, hogy együtt vagyok jelenlegi párommal?

2021. nov. 9. 08:31
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%
Mi bajuk van vele? Meglátásod szerint.
2021. nov. 9. 08:36
 2/20 anonim ***** válasza:
72%
én inkabb csak figyelem a kerdest, kivancsi vagyok,hogy milyen valaszok szuletnek
2021. nov. 9. 08:45
 3/20 anonim ***** válasza:
100%
Mi a bajuk vele? Nem mindegy.
2021. nov. 9. 08:47
 4/20 A kérdező kommentje:

Idősebb, mint én. (12 év van köztünk). Külsőleg sem hozzám való.

Én könyvelő vagyok, és egyetemre járok, ő csak "egyszerű pincér".

Sem külsőleg sem szakmailag nem illünk össze.

2021. nov. 9. 08:48
 5/20 anonim ***** válasza:
83%
Nem ismerem a szuleidet. De van egy "jo" csaladi peldam erre. A lany konyvelo jol meno valalkozassal megismert egy ferfit aki 10 evve idosebb de kukásauton hatul dobalja a szemetet minden vegzettseg nelkul. Gyerek meg nincs. Szulok ellenezték nagyon,mert jobb, iskolazottabb jeloltet szerettek volna. De a "fiatalok" nem adtak fel. Vegul evekkel kesobb amikor a szulok idosebbek lettek akkor a ferfi segitett nekik (meg persze elotte is) nagyon sokat a csaladihaz korul es azota nagyon jo baratok lettek es levetkozték ezt az eloiteletes magatartast. Erre mondjak szerintem hogy az ellentétek vonzák egymast.
2021. nov. 9. 08:54
 6/20 anonim ***** válasza:
94%

A párom 180 centi és 50 kiló, én 160 centi 70 kiló (én vagyok a nő). Külsőleg nem illunk össze, ő villanyszerelo/optikai internetet húz jelenleg, én egyetemre készülök szintén konyvelokent....

Édesanyám tanár, édesapám autoszerelo/buszsofor... Egy egész élet van együtt mögöttük

Miért kéne a munkátoknam egyezni? A kettőnek nem kell közének se lenni egymáshoz

2021. nov. 9. 08:56
 7/20 anonim ***** válasza:
100%

4-es Ezek nem valódi okok. Az a lényeg, hogy te boldog legyél vele, márpedig ha az vagy támogatniuk kellene.

Ezt kellene vele megértetni, ha meg nem megy, akkor figyelmen kívül kell hagyni.

2021. nov. 9. 08:59
 8/20 anonim ***** válasza:
64%
Neked sem tetszik . Én úgy veszem ki az írásodból.
2021. nov. 9. 09:00
 9/20 anonim ***** válasza:
100%

Jó sok könyvelő van itt, én is az akarok majd lenni:D

Nem tudsz mit tenni ellene, tiltsd le a számát, idővel belátja, hogy a hisztivel semmit nem ér el.

2021. nov. 9. 09:17
 10/20 anonim ***** válasza:
90%
Könyvelők társasága :-)
2021. nov. 9. 09:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!