Mit tegyek ez ellen?
33 éves vagyok egy gyerekkel és csúnya válással a hátam mögött.
Megismerkedtem egy férfival, aki nem tetszik a szüleimnek. Még otthon éltem megmondták, hogy nem jöhet hozzánk a férfi, amit tiszteletbe is tartok.
De elköltöztünk, teljesen egyedül tartom fent magam és anyagilag sem várom el a segítséget a szüleimtől.
De anyám teljesen bele van betegedve abba a ténybe, hogy ezzel a férfival vagyok együtt. 2 hónapja folyamatosan sír, ha meg nem akkor írja a bántó smseket.
Mit lehet vele tenni, hogy elfogadja a tényt, hogy együtt vagyok jelenlegi párommal?
Idősebb, mint én. (12 év van köztünk). Külsőleg sem hozzám való.
Én könyvelő vagyok, és egyetemre járok, ő csak "egyszerű pincér".
Sem külsőleg sem szakmailag nem illünk össze.
A párom 180 centi és 50 kiló, én 160 centi 70 kiló (én vagyok a nő). Külsőleg nem illunk össze, ő villanyszerelo/optikai internetet húz jelenleg, én egyetemre készülök szintén konyvelokent....
Édesanyám tanár, édesapám autoszerelo/buszsofor... Egy egész élet van együtt mögöttük
Miért kéne a munkátoknam egyezni? A kettőnek nem kell közének se lenni egymáshoz
4-es Ezek nem valódi okok. Az a lényeg, hogy te boldog legyél vele, márpedig ha az vagy támogatniuk kellene.
Ezt kellene vele megértetni, ha meg nem megy, akkor figyelmen kívül kell hagyni.
Jó sok könyvelő van itt, én is az akarok majd lenni:D
Nem tudsz mit tenni ellene, tiltsd le a számát, idővel belátja, hogy a hisztivel semmit nem ér el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!