Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Az édesapám Xanaxot szed, és...

Az édesapám Xanaxot szed, és alkoholt iszik rá! Mit tehetnék ez ellen?

Figyelt kérdés
Az édesapám 2000 óta szedi. Erről orvosok is tudnak. (Idegösszeroppanás miatt szedi, ha jól tudom) Viszont én amikor kisebb voltam, sokszor láttam, hogy bevette a gyógyszerét, és sörrel nyelte le. Akkor még nem tudtam mi az, mert lehettem 9-10 éves akkoriban. A szüleim elválltak, és én még nem vagyok nagykorú. Nem tudom, mit kellene tenni, és nagyon félek attól, hogy valami nagyon rossz fog vele történni...
2022. ápr. 7. 08:32
 1/7 anonim ***** válasza:
93%
Semmit. Felnőtt ember, maga felelős a saját életéért. A Xanax egyébként nyugtató, apám is szedi, és ő is iszik rá. Orvosunk is tudja, de nem tudunk mit csinálni vele. Ha akarna változtatni a dolgokon, hidd el már tett volna érte.
2022. ápr. 7. 08:39
 2/7 anonim ***** válasza:
24%
Sajnos ilyen világban megértem, hogy valaki csak így tudja elviselni az életet
2022. ápr. 7. 08:52
 3/7 anonim ***** válasza:
80%

Beszélj vele, sajnos mást nem tudsz tenni.

Mondanám hogy dugd el a piáját, de gondolom abból nagy balhét csapna.

2022. ápr. 7. 09:03
 4/7 anonim ***** válasza:
6%
Nem halálos kombináció.
2022. ápr. 7. 09:04
 5/7 anonim ***** válasza:
97%
Az nem old meg semmit ha eldugja a piát, csak balhét kapna szegény. Én mikor nem mentem el a boltba piát venni apámnak, megfenyegetett hogy belém szúrja a kést.
2022. ápr. 7. 09:05
 6/7 anonim ***** válasza:
18%
finom úgy együtt
2022. ápr. 7. 10:38
 7/7 anonim ***** válasza:
92%
Tenni nem angyon tudsz semmit
2022. ápr. 7. 17:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!