Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért akarja az apám, hogy...

Miért akarja az apám, hogy “züllött” legyek?

Figyelt kérdés
Egész életemben magas elvàràsok voltak velem szemben. Mindig fegyelmezett voltam, jó tanuló. Sok szülő örülne ennek, de az apàm nem. Valamiért azt akarja hallani, ès mesélni mindenkinek, hogy valami lázadó, balhés alak vagyok. Diplomás, vezetői pozícióban van. Nem “lúzer”. De mégis miért olyan hülye, hogy egy szemtelen, lázadó “rosszcsont” szenvedő apukájának szerepében pózolhasson?
2022. máj. 3. 17:36
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem eltúlzod, azt akarja, hogy lazább legyél, de azért csak nem akarhat egy balhés alakot gyereknek.
2022. máj. 8. 16:23
 12/13 anonim ***** válasza:
81%

Tehát aki nem diplomás és nincs vezető pozícióban az lúzer? Érdekes. De valószínű úgy gondolja hogy élhetnél. Csajozás, barátok, bulizás.. Gondolom ahogy ő tette. Vannak szülők aki a kicsi verziójukat szeretnék nevelni, lehet hogy nem tudja elfogadni higy te másmilyen vagy.

Vagy úgy gondolja hogy ezt az időt nem fogod tudni visszahozni. Talán elmagyarazhatnád neki hogy te így ahogy vagy úgy vagy boldog és téged azok a dolgok nem érdekelnek.

2022. máj. 8. 17:30
 13/13 anonim ***** válasza:
A rossz tanuló, "rosszcsont", nagy pofájú, szemtelen, "züllött", "rossz" gyerekből a LEGTÖBB esetben sokkal, de sokkal sikeresebb ember válik, mint a gyerekkora óta burokban nevelkedő, színötös, derékszögben, az első padban ülő gyerekek. Persze csak akkor, ha okosak. A határokat mindig feszegetni kell, máskülönben hogyan tudnád, hogy meddig tudsz nyújtózkodni? Aki csak a mások által írt szabályok szerint képes létezni, az a rendszer áldozata lesz. Apád valszeg ezt a csibiszséget keresi benned, de te nem ilyen ember vagy, amit igazán megérthetne. Ez nem azt jelenti, hogy rosszabb ember vagy, itt apád szerintem szimplán gyökér. De a gondolatmenet valahogy ez lehet, amit leírtam.
2022. jún. 3. 16:55
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!