Miért akarja az apám, hogy “züllött” legyek?
Figyelt kérdés
Egész életemben magas elvàràsok voltak velem szemben. Mindig fegyelmezett voltam, jó tanuló. Sok szülő örülne ennek, de az apàm nem. Valamiért azt akarja hallani, ès mesélni mindenkinek, hogy valami lázadó, balhés alak vagyok. Diplomás, vezetői pozícióban van. Nem “lúzer”. De mégis miért olyan hülye, hogy egy szemtelen, lázadó “rosszcsont” szenvedő apukájának szerepében pózolhasson?2022. máj. 3. 17:36
2/13 anonim válasza:
Kompenzálni akar?... Unatkozik az életében?
3/13 anonim válasza:
Mit mond/tesz, amiert ezt gondolod?
Lehet, h sajnalatot akar generalni.
4/13 mantis religiosa válasza:
Ő is olyan volt fiatalon, mint te, és úgy érzi valami kimaradt az életéből. Nem szeretné, hogy te is úgy érezz később.
Van néhány dolog az életben, amit csak fiazalon lehet megélni, később már nem. Beszélges el vele ennek tükrében, hátha jobban meg fogjátok érteni egymást.
5/13 anonim válasza:
Azt akarja, hogy te is olyan "csődör" legyél, mint ő. De nem akarja elfogadni, hogy te annál jóval kifinomultabb lélek vagy. Ne is hallgas rá, tartsd meg ezt a jó tulajdonságodat, nincs is szexibb és értékesebb egy kifinomult-magabiztos férfinál egy nő szemében.
6/13 anonim válasza:
Valószínűleg egy puhapocs típus vagy, férfiasság 0.
7/13 anonim válasza:
Lehet arra céloz hogy ideje lenne csajoznod.
8/13 anonim válasza:
Ja és a lényeg le maradt. Függ az ember személyiségétől.
Hisz mindegy hogy cigány/magyar van jó és rossz ember az hogy honnan "érkezett" az már mellékes.
9/13 anonim válasza:
#8 vagyok elnezest eltévesztettem a házszámot máshova szántam ezt a választ :D
10/13 anonim válasza:
Távol akar tartani a munkahelyétől, hogy ne tudjanak rajta fogást találni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!