Hogy adjam be anyámnak az új melót?
Figyelt kérdés
Ki fog borulni, hogy nem ezért tanítattak, hogy takarítsak Ausztriában. Ő inkább egy évig munka nélkül volt, apám tartotta el minimálbérből, de csak irodába volt hajlandó elmenni dolgozni.2022. máj. 3. 07:09
11/56 anonim válasza:
Hány éves vagy, kérdező, hogy anyád véleménye még mindig ilyen szinten számít?
Bejelented, hogy elmész egy évre külföldre, fogod a bőröndödet és lépsz.
12/56 A kérdező kommentje:
Nem lépek le kintre, mert a határ mellett lakom, ingáznék. Szerintem mindenkinek számít az anyja véleménye.
2022. máj. 3. 08:03
13/56 anonim válasza:
A vélemény az vélemény a döntés meg a tiéd.
14/56 anonim válasza:
Szerintem meg nem mindenkinek számít. Ha én anyám vélemenye szerint éltem volna, mostanra se munkahelyem, se saját házam sem semmim nem lenne.
15/56 anonim válasza:
Te is tudod,hogy mi lesz anyád véleménye,ha már egyszer kiírtad ezt a kérdést. Ha eldöntötted,hogy ki mész,akkor ne érdekeljen,hanem menj,és csináld.
16/56 A kérdező kommentje:
Hát lehet, el sem mondom neki, most ott tartok.
2022. máj. 3. 08:23
17/56 anonim válasza:
Ha nem laksz velük, akkor mit érdekel?
Ha pampogni kezdenek, felállsz és otthagyod őket. Ha telefonban teszik ezt, akkor kinyomod és utána 2 napig nem veszed föl nekik. De az is teljesen jó megoldás, hogy nem mondod el nekik.
És minek szponzorálod őket? Egyik se rokkant (legalábbis nem írtad), akkor keressenek munkát és annyit költsenek, amennyit keresnek.
18/56 A kérdező kommentje:
Nem keresnek más melót, minimálbért kapnak, abból nem tudnak pl. konyhát felújítani.
2022. máj. 3. 08:29
19/56 anonim válasza:
a munka az a munka, és sajnos nekunk fiataloknak sokkal nehezebb elkezdeni az életem mint annó a szuleinknek.
20/56 anonim válasza:
"Itthon is meg tud élni bármilyen munkából, aki akar."
Ez aranyos :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!