Bipoláris vagyok, korábban borderline szem.zavarral voltam diagnosztizálva. Tanácsot szeretnék kérni családtagjaimmal kapcsolatban. (?)
Figyelt kérdés
Direkt nem a mentális egészség kategóriába írom. Tehát középkorú nő vagyok, harmincas éveim közepén lettem diagnosztizálva borderline szem.zavarral (kórházban, 3 hónapos benntartózkodás és tesztek után). Negyvenes éveim közepén bipoláris zavart állapítottak meg. Ez a diagnózis egészen nyilvánvalóan helytálló, az elmúlt 2 és fél évben kórházból kórházba mentem (pszichiátria ill. pszichiátriai rehabilitációs osztály). És hát fél évig depressziós vagyok, fél évig "szárnyalok". Szedem a gyógyszereimet, havonta beszélek a pszichiáterrel. A szüleim (aki már a hetvenes éveikben járnak) teljes mértékben elutasítóak a betegségem megértésével kapcsolatban. folyt. köv.2022. ápr. 29. 10:22
61/63 anonim válasza:
Te abban döntsél már, hogy te mit csinálsz, ne másokat utasítgass. Szerintem meg az lenne a jobb, ha a magadfajták meg nem adnák a lovat egy ilyen alá. Nézzen csak szépen bele abba a tükörbe, amit tartok neki, akár meg is köszönheti. De a megköszönést kezdhetné a szüleivel. Utána azzal a lendülettel kérhetne elnézést is tőlük is, meg a gyerekeitől is.
62/63 A kérdező kommentje:
59
"Anyukádnak sem te voltál az első helyen, ezért akarsz még midig neki kuncsorogni a figyelemért és a szeretetért és az elfogadásért."
Igen. Ez tényleg segített.
A többi bullshit.
2022. ápr. 30. 14:43
63/63 A kérdező kommentje:
Bocs, a 62-őt az 59/61-re írtam.
2022. ápr. 30. 15:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!