Hogyan tudnám kezelni a negatív családtagjaim?
Figyelt kérdés
Egyszerűen úgy leszívják az energiámat hogy valami hihetetlen de nagyon. Anya állandóan azzal zaklat hogy ő szakács akarna lenni de nem mer lépni és ezt rám vetíti ki. Apámmal az anyja nem foglalkozott és most azon nevetnek hogy velem úgy bánik a nagyim mint ahogy annak idején vele kellett volna. A növérem akármit mondok állandóan fikáz. Talán a kisebbik a "legnormálisabb". Olyan negatívak hogy leszívják az összes energiámat aztán csodálkoznak hogy depressziós leszek tőlük.2017. dec. 27. 19:53
2/4 anonim válasza:
Én a távolabbi rokonokkal megszakítottam a kapcsolatot. Anyukám is nehéz eset (és én is), de mikor másik városba költöztünk, ez a probléma is megoldódott. Amióta ritkábban találkozunk, egész jól kijövünk egymással.
3/4 anonim válasza:
Csak dobbantani lehet, nagyon csúnyán bele tud tekeredni az ember. Aztán amikor perspektívában látod magad mögött, akkor hasít beléd, mi pazarlás volt hagyni, hogy a fejeden éljen mindegyik. Hallgass Kowát néha, rövid távon mindig bevált, beivódva pedig fokozottan elveszti az erejét az összes ilyen meddő játszma benned. Spoiler alert: nincs olyan, hogy energiavámpír, mert lehetetlen. Olyan van, hogy rengeteg energiát pazarolsz kitalált baromságokra, meg hogy időd 0%-át töltöd olyan emberekkel, akikkel kölcsönösen felemelitek egymást, és adni is, kapni is úgy tudsz, hogy a tartásod, emberséged megélése erősödik, mélyül, és ebbe kis rutinnal alig kell energiát fektetni.
4/4 lánc válasza:
Hány éves vagy? Ha még iskolába jársz akkor tanulj sokat hogy egyetemre mehess és meg szabadulhatsz tőlük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!