Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miert ilyen szexista anyam?

Miert ilyen szexista anyam?

Figyelt kérdés

Kicsi korom ota ugy nevel, hogy minden nonek csokolomot kell koszonni neki is ami szerintem messze nem normalis, mert az en meglatasom szerinte ez falusi szokas es attol, mert valaki meg no nem azt jelenti, hogy tisztelni kell. Nyilvan soha nem utnek/lennek agressziv egy novel, mert az nem fair de azon kivul nem erzem ugy, hogy tobb tiszteletet erdemelne. Erre amijor rakereeztem az volt a valasza, hogy egy no mennyi mindenen keresztul megy es megszul egy gyereket. Erre mondtam, hogy a gyerekszules az a sajat akaratabol van meg senki nem kotelezi ra+ a ferfiak vegzik a fizikai munkat de azt senki le se szarja. Mind1 mondom ezen nem vitazok mas meglatasaink vannak. Erre elmentunk egy uzletbe es mondta, h kerdezzem meg hol a WC, mert en vagyok a "ferfi". Engem kicsi koromba meg volt, hogy elvertek egy baromsagert de a hugomat nem aval indokolva, h o lany(en avel teljesen eggyet ertek, hogy a gyereket nem utessel neveljuk es en ezt nagyon is elitelem de az indoklas szerintem egyenesen pofatlansag, ebbol az jott le, hogy egy kicsi fiut aki abban a korban ugyan olyan torekeny agyon is utthetunk de a lanyhoz hozza se erunk(ami megint kiemelem mind a ket felnel normalis lenne, hogy nem veressel nevelik)).

20f

2022. ápr. 28. 18:59
1 2 3 4
 21/36 A kérdező kommentje:
Kulon lakok es ma jottem haza fel ev utan es elmentunk vasarolni, ott meg panaszkodott, hogy miert jonapotot koszonok az elarusitoknak:))
2022. ápr. 28. 19:40
 22/36 anonim ***** válasza:
19%
Mert a hölgyeknek "kis kezeit csókolom"-ot illik köszönni. :)
2022. ápr. 28. 19:46
 23/36 anonim ***** válasza:
75%

" de anyukam elvarja, hogy amikor vele vagy a nalam 10 evvel idosebb noknek is csokolomot koszonjek"

És te még olyan kisgyerek vagy, hogy szót fogasz anyukának????

Ennyi idösen azt teszel, amit akarsz, ha anyukádnak nem tetszik, az az ö problémája!

2022. ápr. 28. 19:55
 24/36 anonim ***** válasza:
100%

21: és mit csinál? Elfenekel az utcán, ha jónapotot köszönsz? :-D

Egyik füleden be, másikon ki...

2022. ápr. 28. 19:56
 25/36 A kérdező kommentje:
Hat jo, persze engem csak maga a teny zavar...
2022. ápr. 28. 20:01
 26/36 anonim ***** válasza:
83%

Ha külön laksz ez miért probléma?

Legyél férfi, mondd meg, hogy így illik köszönni. Lehet, hogy elgondolkozik rajta, hogy basszus, tényleg, már nem vagy gyerek!

2022. ápr. 28. 20:09
 27/36 anonim ***** válasza:
96%

20 éves lány vagyok, ha nekem egy felnőtt férfi csókolommal köszön, a hideg kiráz tőle. A jó napot kívánok tökéletesen megfelelő minden esetben, amikor formális köszönésre van szükség.

Az, hogy így nevelt téged, valószínűleg azért történt, mert ő is a gyerekkorából, a saját szüleitől egészségtelen mintákat tanult el, vagy olyan módon kezelték, ami olyannyira megviselte őt, hogy soha nem tudta ezeket a mintákat kritikusan felismerni és levetkőzni őket.

Neked már sikerült, és ezért te valószínűleg már jobb szülő leszel, másképp fogod a saját gyerekedet nevelni.

Ha gondolod, megpróbálhatsz beszélgetni vele. De nem támadóan, hanem inkább nyílj meg neki, mondd el, hogy miért bánt ez meg az vele kapcsolatban. Meg, hogy miben nem értesz vele egyet, és miért.

2022. ápr. 28. 21:29
 28/36 anonim ***** válasza:
10%
Ha egy férfi úgy köszön egy nőnek, hogy kezét csókolom, az egy udvarias köszönés, amibe nem lehet belekötni. De ha csak annyit vakkant, hogy csókolom! az igazából elég udvariatlan. Mert hát semmi közünk egymáshoz, mit csókolna engem akárki - mármint így érzem nőként.
2022. ápr. 28. 21:30
 29/36 A kérdező kommentje:
En egy nagyon berogzult kommunista kosoznesmodnak tartom
2022. ápr. 28. 22:31
 30/36 anonim ***** válasza:
100%
Ha ennyire zavar mondd meg neki, amugy meg ez elgyen a elgnagyobb gond kb.
2022. ápr. 29. 00:42
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!