Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit szólnál hozzá ha a 17...

Mit szólnál hozzá ha a 17 éves lányod szobájában óvszert találnál?N

Figyelt kérdés
Ma ahogy takarítottam a szobájában óvszert találtam nála. Tudomásom szerint nincs barátja,de bulizni szokott járni. Hogy kérdezzek rá? Egyáltalán beszéljek vele erről?Szeretném tudni hogy miért kell neki mert ha nem haza hozza a fiúját akkor ugyan hol találkoznak?
2022. ápr. 24. 20:35
1 2 3 4 5 6 7
 61/67 anonim ***** válasza:
67%
Persze, az hogy nem akarok orszagos k.rvat nevelni a lanyombol, es azt akarom hogy legyen tartasa, ezekkel egyenlo 😀
2022. ápr. 28. 13:14
 62/67 anonim ***** válasza:
92%

A gond az, hogy itt nem is tudod, hogy miről van szó, de már ítélkezel, hogy országos k.rva... Attól, hogy valakinél van egy óvszer, mert ennyi az infó és nincs bemutatva valaki, ebből nem következik, hogy országos k.rva. Ez a te hülyeséged, és kérdés, hogy honnan burjánzott ez a hülyeség.

Az, hogy egy nőnek van egy-két kalandja, lefekszik valakivel úgy, hogy nem hiszi azt, hogy az lesz az élete nagy szerelme, házasság lesz belőle... attól még baromira nem országos k.rva. A k.rva még mindig azt jelenti, hogy eladja a testét pénzért országos k.rva meg aki ezt nagyüzemben csinálja. A te érvéelési hibád a csúszós lejtő.

2022. ápr. 28. 14:33
 63/67 anonim ***** válasza:
54%
2022. ápr. 28. 14:33
 64/67 anonim ***** válasza:
91%

17 évesen?

Bár még nem vagyok anya, de semmit nem tennék.

Volt egy tanárom, mindig mondogatta, nem anyádra tartozik amit az ágyban csinálsz. Nem titkolózik a lányod, egyszerűen nem számol be, ami valljuk be, normális. Ahogyan az is normális lenne, ha elmondaná, mert minden család más és mindenhol más a normális.

Ha 13 éves lenne a lányod, teljesen más lenne a helyzet, de 17 évesen... Ahogy sokan írták előttem is, inkább azzal van itt a baj, hogy te takarítod a lassan felnőtt lányod szobáját.

2022. ápr. 29. 09:21
 65/67 anonim ***** válasza:
100%
A kérdező gondolom szalonképesen akarta kifejezni a kutakodást, azért mondott takarítást. Csak hát ő is érzi, hogy gáz, ezért füllentett.
2022. ápr. 29. 09:56
 66/67 anonim ***** válasza:
82%

Semmit se.

Valószínűleg már rég tudnék miiindenről, mert én jó nevelő vagyok.

Te esetedben, meg beszélj vele. Tudod, mintha a gyereked lenne, nem pedig egy morcos idegen....

2022. máj. 1. 07:58
 67/67 anonim ***** válasza:
63%
Megkérdezném, hogy kölcsönkérhetem-e? És megígérném, hogy használat után visszateszem ugyanoda, ahol találtam.
2022. máj. 1. 09:19
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!