Mit szólnál hozzá ha a 17 éves lányod szobájában óvszert találnál?N
Örülj, hogy csak azt találtál, valamint legalább van ennyi esze.
Ha az én szobámba kutatna szülőm találna durvább dolgokat is.
F
Azt, hogy örülnék, hogy védekezik.
Amit tudni szeretnél, az a magánügye. Ha vagytok olyan viszonyban, akkor elmondja magától. Amúgy hidd el, máshol is lehet szexelni, nem csak otthon.
Nem lepődnék meg hogy 17 évesen már szexel. Sajnos a mostani majdnemfelnőttek szülei még mindig ovisként kezelik a gyerekeiket.
Örülj neki hogy felelősségteljes és gondol a védekezésre.
Ha elmondod neki hogy mit találtál a szobájában és elkezded faggatni, akkor ne lepődj meg, ha soha többé nem fog veled megosztani semmit. Mondjuk gondolom mindig is ilyen irányításmániás voltál, ha normálisan állnál hozzá a korának megfelelően, akkor eleve elmondta volna neked ezeket a dolgait, és nem így tudtad volna meg.
Az én anyámnak nem kellett faggatóznia meg kutakodnia anno, én elmondtam neki mikor elvesztettem a szüzességem, mert bíztam benne. Semmivel kapcsolatban nem kellett titkolóznom soha.
Lányom, azt hiszem, már elég nagy lány vagy. Ezentúl nem takarítok a szobádban, hiszen képes vagy rá te magad is, ha szeretnél.
Ja, és ha bármilyen kérdésed vagy mondanivalód van, fordulj hozzám bizalommal, nem harapom le a fejed.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!