Mit szólnál hozzá ha a 17 éves lányod szobájában óvszert találnál?N
Egyébként az se biztos, hogy ő vette. Mármint ha csak ilyen egy darab volt, suliban is szokták osztogatni szexualis felvilágosításkor.
Pl. én legutóbb amikor diák miatt középsuliban tanáriban jártam, éppen az egyik asztalon kint voltak dobozokban az óvszerek, gondolom nem a tanároknak...
Szóval szerintem akkor is lehet nála, ha éppen mondjuk még szűz és nincs partner a láthatáron, biztos ami biztos alapon. Ami amúgy felelős viselkedés. Örülj neki, hogy nem megszakítással próbálnak "védekezni" és így tuti nem fog teherbe esni.
Mondjuk a mai világban egy szülőnek joga van véletlenszerűen ellenőrizni a gyerekét, 18 éves koráig csak felelősséggel tartozik érte. Sajnos manapság azon sem lehetne csodálkozni, ha valamilyen kábítószert talál egy szülő a gyereknél. Ilyenkor legalább időben közbe tud lépni a szülő. Lényeg, hogy nem akkora tragédia, ha egy szülő kicsit kutakodik időnként. 18 fölött már tényleg nem szabad.
Ez épp olyan, mint mikor egy nő belenéz a párja telefonjába, ott kutakodik. Hiába elítélendő, mégis sokan megteszik, és sajnos utólag kiderül néha, hogy milyen jól tették, így bukott le a férfi, hogy szeretője van.
Hallgasd a '80-as évek egyik slágerét Szerelmes a lányom - Ihász Gábortól
https://www.youtube.com/watch?v=MfcxLI12grA
Spoiler:
"Csak attól félek én, amit megjósolt már egy-két jóhaver,
jön majd egy kisfiú, aki úgy köszön rám: „szia nagyfater”.
Kislányom, Adrienn, tudom okos lány vagy, mégis jól vigyázz,
nehogy séta közben forró fejjel a legfontosabb lépést elhibázd."
Mi ebben a "titkolózás"?
Nem kötelező mindenről beszámolni, pont ezért magánélet a magánélet.
Amúgy csak rosszul sülhet el a dolog. Egyrészt nem értem 17 évesen mi az, hogy a szülő takarít a gyereke szobájában? De még ha takarít is, akkor is gondolom nem a fiókokban kellene turkálnia.
Amúgy nekünk már általánosban osztották az óvszert, életem első óvszerét kíváncsiságból húztam fel, hogy tudjam hogy is működik.
"egy szülőnek joga van véletlenszerűen ellenőrizni a gyerekét"
Aha...a fiatalkorúak börtönében. Csak az nem szülő, hanem felügyelő és nem gyerek hanem fiatalkorú bűnöző.
Érdekesen szar lehet veled élni, remélem nem szaporodsz tovább.
Mondjuk, egyszer játssza el velem az anyám, hogy olyasmiről faggasson, amiről nem akarok beszélni, később tizedannyit se mondok el neki. Tök jól tönkre lehet tenni így egy bizalmi szülő-gyerek kapcsolatot...
Egyébként te beszámolsz neki arról, hogy melyik nap hánytól hányig szexelsz (és kivel)?
Ha okot ad rá a poronty, akkor természetes a kutakodás, de csak úgy...
Ha nincs sehonnan pénze, és egyik nap iphone15max-ot látok nála, másik nap meg más hasonló kincseket, akkor én is kicsit a körmére néznék, de ez más kategória. Itt a kérdés a koton, és a 17 éves lány nemi élete.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!