Mit szólnál hozzá ha a 17 éves lányod szobájában
óvszert találnál?N
Figyelt kérdés
Ma ahogy takarítottam a szobájában óvszert találtam nála. Tudomásom szerint nincs barátja,de bulizni szokott járni. Hogy kérdezzek rá? Egyáltalán beszéljek vele erről?Szeretném tudni hogy miért kell neki mert ha nem haza hozza a fiúját akkor ugyan hol találkoznak?
Szerencsés vagy hogy ilyen okos lányod van! Én ennek tudatában biztosan nem kérdeznék rá, hisz a legfontosabb óvintézkedést megtette. Egyébként meg (főleg ebben a korban) simán becsúszhat neki egy-egy egyéjszakás kaland, amivel semmi baj nincs szerintem.
2022. ápr. 24. 21:15
12/67 anonim válasza:
Szerintem 17 évesen, már eldöntheti valaki, hogy megosztja veled a szexuális életét vagy sem. Ez nem titkolózás, szimplán csak nem mondta el, mert őszintén ez egy tabu téma a legtöbb háztartásban.
2022. ápr. 24. 21:22
13/67 anonim válasza:
Ne szólj semmit, én legalábbis nem szólnék. Amúgy még az is lehet, hogy csak ki akarta próbálni, hogy milyen, pl. ráhúzni egy uborkára. Milyen egyáltalán legörgetni, milyen szagú, ízű, ilyesmi.
Én is kipróbáltam dolgokat, pl. ovulációs tesztet, mikor nem is volt barátom se, csak tudni akartam hogy működik a teszt, milyen egyáltalán tesztelni, van-e ovulációm, ilyesmi.
2022. ápr. 24. 21:23
14/67 anonim válasza:
10 jó azért az sem normális hogy szexelni megyünk diszkóba
2022. ápr. 24. 21:24
15/67 anonim válasza:
Ver. 1;
Ordibálnék vele és örökre szobafogságba kerülne.
Ver. 2;
Elégedett lennék, hogy gondol a védekezésre.
Most komolyan, döntsd el te; melyik az épelméjűbb szülő reakciója.
2022. ápr. 24. 21:25
16/67 anonim válasza:
Pórázt neki, és erényövet!
És csak akkor levenni, ha már bemutatta a fiút, akinek hat generációig megismerted a családfáját, és áldásodat adtad rá.
Ha ránt a porázon, vagy rágcsálja, akkor rúgd oldalba.
Esetleg ivartalanítsd.
pfff. most komolyan nem értem a kérdést.
Ha még nyolc különböző fajtájú használt óvszer lenne, amit előző nap óta hagyott szanaszét a földön, akkor azt mondom, hogy érthető a kérdés, de így...
2022. ápr. 24. 21:36
17/67 anonim válasza:
Még az is lehet, hogy csak egy promóajándék. Amikor én 17 voltam (ez mondjuk 20 éve volt), akkor kaptunk iskolai AIDS-felvilágosítás alkalmával, osztogatták diáknapokon, és a diszkóban a bejáratnál is néha a kezünkbe nyomták.
2022. ápr. 24. 21:36
18/67 anonim válasza:
Na most olyan nincs hála Orbán baromságának.
2022. ápr. 24. 21:43
19/67 anonim válasza:
Semmit nem szólnék, örülnék, hogy gondol a védekezésre. Ha majd szeretne valamit elmondani, el fogja
2022. ápr. 24. 21:48
20/67 anonim válasza:
Mondjuk én eleve nem kutatnék a gyerekem szobájában - mert glom nem a polc tetejére volt téve a koton.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!