Mit szólnál hozzá ha a 17 éves lányod szobájában óvszert találnál?N
Figyelt kérdés
Ma ahogy takarítottam a szobájában óvszert találtam nála. Tudomásom szerint nincs barátja,de bulizni szokott járni. Hogy kérdezzek rá? Egyáltalán beszéljek vele erről?Szeretném tudni hogy miért kell neki mert ha nem haza hozza a fiúját akkor ugyan hol találkoznak?2022. ápr. 24. 20:35
32/67 anonim válasza:
Multkor ugyanígy volt egy 17 évessel csak akkor srác volt.
33/67 anonim válasza:
Persze, takarítottad a szobáját, mi? Jó kis kifogás, szerintem direkt volt az a "takarítás", hogy hátha találsz valamit, mert a saját gyerekedben ennyire nem tudsz megbízni. Ez viszont elég szomorú.
34/67 anonim válasza:
#14:
Ilyet ki a fene állított te észtraktor?
36/67 anonim válasza:
Ha baratja van elvinnem gyogyszert iratni
Ha meg idegenekkel bszatja magat kiszaggatnam a hajat...
37/67 anonim válasza:
#36 ja, meg megkérdezném, hogy milyen pózban csinálták, és hogy legközelebb tarthatnám-e a mécsest, vagy beszállhatnék-e harmadiknak.
38/67 anonim válasza:
Kérdező, te még sosem dugtál egy pasi lakásán, kocsijában vagy valami olyan helyen, ami nem a nagyi poros kanapéja?
39/67 anonim válasza:
Regelném a rosszlanyok.hu-ra. Egy kis diákmunka nem árt, legalább valami haszna legyen xd
40/67 anonim válasza:
Tájékoztatnám, hogy milyen pózok vannak, és hasonlók. Ill. beszámolnék az összes szexuális élményemről mert hát ugye csak úgy várhatom el, hogy mindent elmondjon, hogy én is mindent elmondok. De mindent részletesen. Mert alapos vagyok a "takarításban" is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!