Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit szólnál hozzá ha a 17...

Mit szólnál hozzá ha a 17 éves lányod szobájában óvszert találnál?N

Figyelt kérdés
Ma ahogy takarítottam a szobájában óvszert találtam nála. Tudomásom szerint nincs barátja,de bulizni szokott járni. Hogy kérdezzek rá? Egyáltalán beszéljek vele erről?Szeretném tudni hogy miért kell neki mert ha nem haza hozza a fiúját akkor ugyan hol találkoznak?
2022. ápr. 24. 20:35
1 2 3 4 5 6 7
 51/67 anonim ***** válasza:
0%

Oke, nem azzal van a bajom nekem se ha valaki 17 evesen lefekszik egy fiuval, hanem aki cserelgeti a partnereit mert "ha a ferfiaknak szabad akkor neki is".

Ezert mondom, hogy ha komoly kapcsolata lenne azzal semmi bajom nem lenne, es elvinnem gyogyszert iratni. Ezt direkt figyelmen kivul hagyjatok es jottok nekem a terhessegi teszttel...

Egyebkent meg ha azt a vilagot elnenk hogy egyutt maradnak a parok, akkor azzal se lenne bajom ha 17 evesen szulne.

2022. ápr. 27. 13:26
 52/67 anonim ***** válasza:
85%
Te nem vagy komplett utolsó.. az oké lenen ha a semmire szülne, de az nem ha védekezik és azzal szexel akivel akar? Már kinőttünk abból a korból szerencsére hogy a hapsik uralkodtak a nők szexuális életén, és míg ők félrekeféltek az engedelmes kis nő otthon ült és várta urát és parancsolóját... Ha annak a lánynak úgy jó, hogy csak szexre kell neki hapsi, akkor rendben van amíg ésszel csinálja.
2022. ápr. 27. 13:33
 53/67 anonim ***** válasza:
0%

Persze, menjenek a nok es b#sszanak akivel akarnak mert ha a ferfinek lehet akkor nehogymar neki ne 😀

Abbol meg semmi jo nem sult ki hogy csakazertis eroszakosan lehessen nekem is valamit amit a masiknak is

Ettol sok fiatal lany serul lelkileg, mivel egy komolytalan szexkapcsolatban mindig a ferfi hasznalja a not es nem forditva, ezert mindig a no serul nem a ferfi.

De majd a sajat karan megtanulja mindenki.. en nem sajnalok egyet se 😀

2022. ápr. 27. 21:15
 54/67 anonim ***** válasza:
73%

#53 ezt melyik ujjadból szoptad? :D

Nő éppúgy tárgyiasíthat pasit, azaz kívánhatja a testét anélkül, hogy szerelmes lenne belé. Sőt, találkoztam én már olyan nővel, aki fogyasztotta a pasikat, akik meg egyszerűen bomlottak utána, és ropogtak a férfiszívek.

Hogy statisztikailag többnyire a férfiak tárgyiasítják a nőket, az még nem zárja ki azt, hogy a nők is tárgyiasíthatják a pasit, ill. tehetik ezt kölcsönösen is (ami tök korrekt, mert nincs átvágás)

De azért mert van egy elképzelésed vagy kevés az információd, nem lehet azt mondani, hogy nincs. Ennyi erővel mivel nem látod az UV fényt, arra is azt mondod, hogy nincs?!

2022. ápr. 27. 22:04
 55/67 anonim ***** válasza:
20%
Oke, attol hogy vannak fehermaju k.rv@k az nem azt jelenti hogy a 17 eves lanyodat batoritani kell hogy az legyen😂 ez meg mindig egy notol nagyobb szegyen, sajnalom hogy nem latod
2022. ápr. 28. 06:14
 56/67 anonim ***** válasza:
86%
Aha, szóval ha egy nő úgy álla szexhez, mint a férfiak az, ku.rva. Értem. Ébredj fel, el vagy tévedve ötszáz évvel.
2022. ápr. 28. 08:44
 57/67 anonim ***** válasza:
29%
Mai világban nem tudom mennyire számít az, ha valaki cserélgeti a partnereit, miközben a nőgyógyászok 80%-a nem hajlandó kesztyűt sem húzni (indoklás? : kezet mosott), de azért te rakd fel a maszkot a rendelőbe, hiába mostál fogat!
2022. ápr. 28. 10:41
 58/67 anonim ***** válasza:
75%
Óvszer csak a HIV ellen véd meg a terhesség ellen, minden más felmegy kézről, nyálról is. pl: HPV, ostorosok, baktériumok stb.
2022. ápr. 28. 10:44
 59/67 anonim ***** válasza:
100%

56: igen,pontosan

58: ezert nem kell idegenekkel kefelni

2022. ápr. 28. 11:02
 60/67 anonim ***** válasza:
83%

Szerintem kövezd meg, mert szégyent hoz a családra. Ha nem viseli a csadort, vagy EU-ban a fejkendőt és a százrétegű rakott szoknyát, akkor is!

Esetleg szólj az egyháznak, hogy kínozzák meg, mert boszorkány, és égessék el máglyán nyilvánosan.

2022. ápr. 28. 12:45
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!