Mit szólnál hozzá ha a 17 éves lányod szobájában óvszert találnál?N
Oke, nem azzal van a bajom nekem se ha valaki 17 evesen lefekszik egy fiuval, hanem aki cserelgeti a partnereit mert "ha a ferfiaknak szabad akkor neki is".
Ezert mondom, hogy ha komoly kapcsolata lenne azzal semmi bajom nem lenne, es elvinnem gyogyszert iratni. Ezt direkt figyelmen kivul hagyjatok es jottok nekem a terhessegi teszttel...
Egyebkent meg ha azt a vilagot elnenk hogy egyutt maradnak a parok, akkor azzal se lenne bajom ha 17 evesen szulne.
Persze, menjenek a nok es b#sszanak akivel akarnak mert ha a ferfinek lehet akkor nehogymar neki ne 😀
Abbol meg semmi jo nem sult ki hogy csakazertis eroszakosan lehessen nekem is valamit amit a masiknak is
Ettol sok fiatal lany serul lelkileg, mivel egy komolytalan szexkapcsolatban mindig a ferfi hasznalja a not es nem forditva, ezert mindig a no serul nem a ferfi.
De majd a sajat karan megtanulja mindenki.. en nem sajnalok egyet se 😀
#53 ezt melyik ujjadból szoptad? :D
Nő éppúgy tárgyiasíthat pasit, azaz kívánhatja a testét anélkül, hogy szerelmes lenne belé. Sőt, találkoztam én már olyan nővel, aki fogyasztotta a pasikat, akik meg egyszerűen bomlottak utána, és ropogtak a férfiszívek.
Hogy statisztikailag többnyire a férfiak tárgyiasítják a nőket, az még nem zárja ki azt, hogy a nők is tárgyiasíthatják a pasit, ill. tehetik ezt kölcsönösen is (ami tök korrekt, mert nincs átvágás)
De azért mert van egy elképzelésed vagy kevés az információd, nem lehet azt mondani, hogy nincs. Ennyi erővel mivel nem látod az UV fényt, arra is azt mondod, hogy nincs?!
56: igen,pontosan
58: ezert nem kell idegenekkel kefelni
Szerintem kövezd meg, mert szégyent hoz a családra. Ha nem viseli a csadort, vagy EU-ban a fejkendőt és a százrétegű rakott szoknyát, akkor is!
Esetleg szólj az egyháznak, hogy kínozzák meg, mert boszorkány, és égessék el máglyán nyilvánosan.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!