Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Eláruljam a családomnak, hogy...

Eláruljam a családomnak, hogy biszexuális vagyok?

Figyelt kérdés
Fiú vagyok.

2022. ápr. 20. 18:26
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
46%
Mi köze a családodnak a te szexualitásodhoz? Ezt gondold át, akkor rá fogsz jönni, hogy elmondd-e.
2022. máj. 6. 18:26
 12/15 anonim ***** válasza:
51%
Lányként azt javaslom, hogy ne mond el.
2022. máj. 21. 10:57
 13/15 anonim ***** válasza:
25%

Ez egy nehéz kérdés. Nem látok bele, hogy milyenek a szüleid. Én még nem coming out-oltam otthon. De tudom, hogy édesanyám nem bánná, mert tavaly is a "pedofil ellenes" törvény, akkor is minket támogatott. De így nálad nem tudom. Esetleg kissebb jeleket próbálj meg küldeni, vagy "véletlen" megmutatni nekik valami lgbtq-s dolgot. Hátha akkor megtudod, hogy mennyire érdemes. Sajnos így sokat nem tudunk segíteni, mert kevés az információ.

(Elnézést a helyesírási hibákért: genderfluid, bi lány)

Elmondtad már nekik?

2022. jún. 11. 17:09
 14/15 A kérdező kommentje:
Még nem :(
2022. jún. 11. 17:33
 15/15 anonim ***** válasza:
56%

Én vagyor #13.

Talán, ha egy kicsit be tudnád mutatni a szüleidet, akkor többet tudnánk mondani neked. Persze sokan nem coming out-olnak és nem is ajánlják. Nem tudom, hogy hány éves vagy. Szerintem ha az ember fiatal, akkor jobb ha vár vele, mert a szülők azzal jönnek, hogy dehát te még fiatal vagy ezt nem tudhatod. Rajtam annyira nem feltűnő, hogy genderfluid vagyok, mert édesanyám és szerintem a legtöbb szülö nem nagyon jártas ebben a témában. Szerintem a fiúknak valamennyivel nehezebben is megy ez, persze nem tudom, kövezzetek meg nyugottan, ha nincs igazam. Nem vagyok annyira jártas ezekben.

A szülöknek nem feltétlen kell tudniuk ezekről, de nagyon rossz érzés, hogy nem tudnak róla és nem lehetsz önmagad. Nem tudom, hogy a személyiségeden mennyire látszik meg, de ha ugyanúgy fiús vagy akkor nem kell feltétlen elmondanod. Majd ha lesz egy komolyabb kapcsolatod egy fiúval és mindenképpen be szeretnéd mutatni a szüleidnek, majd talán akkor. Addig annyira szerintem nem lényeges, ha így is önmagad tudsz lenni.

(Megint elnézést a helyesírási hibákért. Lehet, hogy hülyeségeket beszélek, azért is elnézést)

2022. jún. 12. 11:48
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!