Eláruljam a családomnak, hogy biszexuális vagyok?

Ez egy nehéz kérdés. Nem látok bele, hogy milyenek a szüleid. Én még nem coming out-oltam otthon. De tudom, hogy édesanyám nem bánná, mert tavaly is a "pedofil ellenes" törvény, akkor is minket támogatott. De így nálad nem tudom. Esetleg kissebb jeleket próbálj meg küldeni, vagy "véletlen" megmutatni nekik valami lgbtq-s dolgot. Hátha akkor megtudod, hogy mennyire érdemes. Sajnos így sokat nem tudunk segíteni, mert kevés az információ.
(Elnézést a helyesírási hibákért: genderfluid, bi lány)
Elmondtad már nekik?

Én vagyor #13.
Talán, ha egy kicsit be tudnád mutatni a szüleidet, akkor többet tudnánk mondani neked. Persze sokan nem coming out-olnak és nem is ajánlják. Nem tudom, hogy hány éves vagy. Szerintem ha az ember fiatal, akkor jobb ha vár vele, mert a szülők azzal jönnek, hogy dehát te még fiatal vagy ezt nem tudhatod. Rajtam annyira nem feltűnő, hogy genderfluid vagyok, mert édesanyám és szerintem a legtöbb szülö nem nagyon jártas ebben a témában. Szerintem a fiúknak valamennyivel nehezebben is megy ez, persze nem tudom, kövezzetek meg nyugottan, ha nincs igazam. Nem vagyok annyira jártas ezekben.
A szülöknek nem feltétlen kell tudniuk ezekről, de nagyon rossz érzés, hogy nem tudnak róla és nem lehetsz önmagad. Nem tudom, hogy a személyiségeden mennyire látszik meg, de ha ugyanúgy fiús vagy akkor nem kell feltétlen elmondanod. Majd ha lesz egy komolyabb kapcsolatod egy fiúval és mindenképpen be szeretnéd mutatni a szüleidnek, majd talán akkor. Addig annyira szerintem nem lényeges, ha így is önmagad tudsz lenni.
(Megint elnézést a helyesírási hibákért. Lehet, hogy hülyeségeket beszélek, azért is elnézést)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!