Eláruljam a családomnak, hogy biszexuális vagyok?
Figyelt kérdés
Fiú vagyok.2022. ápr. 20. 18:26
3/15 anonim 

válasza:

Ha elfogadóak igen, ha nem akkor miért kéne? Ennyiből nem lehet nagyon érdembeli választ adni.
4/15 anonim 

válasza:

Ha adhatok egy tanácsot akkor ne,maradjon örökre a Te titkod./egy bi lány/
5/15 anonim 

válasza:

Ha akarsz komoly, otthon bemutatós párkapcsolatot fiúval, akkor igen. Azt, hogy, hogy meg mikor mondod el, azt meg mérlegeld attól függően, hogy mennyire elfogadóak.
Ha csak futó kaland, akkor teljesen felesleges beszámolni róla.(mondom ezt biszexuális lányként)
6/15 entomologus_delirus válasza:
Nehéz egy ilyen infót magadban tartani vagy sokáig titkolni. Gondolom azért a baráti társaságod tudja szóval van kivel megbeszélni a fiú gondjaidat is. Ahogy előttem is írták, ha elfogadó szüleid vannak akkor miért ne mondhatnád el nekik. Az első válaszolónak is némileg igaza lehet, nálam anyukám megérezte, csak nem hozta fel, várta hogy magamtól elmondjam, de nyilván ez a szoros kapcsolatunkból is adódott. Találkoztam olyannal is aki nem akarta elmondani, aztán az anyukája meglátta csókolózni egy másik lánnyal, de ott is teljesen normálisan fogadták. Esetleg ha van tesód és elsőre csak neki elmondod, az pl nálam sokat segített. De nem akarlak erre sem rábeszélni, mert ez abszolút a te döntésed, hogy elmondod-e a szülőknek.
7/15 anonim 

válasza:

Van komoly barátod? Ha nincs akkor ne. A szexuális életed a te magányügyed, ha nincs komoly kapcsolat kilátásban nem kell belőle családi ügyet csinálni
8/15 anonim 

válasza:

Ha jó a kapcsolatod velük, és hiper-szuper-elfogadóak is, akkor miért ne. Bármi más esetben szerintem elég akkor, ha esetleg komolyra fordul a kapcsolatod egy másik fiúval.
9/15 anonim 

válasza:

Te ismered őket, hogy vajon miként fogadnák.
10/15 anonim 

válasza:

Ha ez számodra fontos, igen.
Én is coming outolni tervezek, de teeeeljesen más.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!