Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Milyen messze költözzek anyátol?

Milyen messze költözzek anyátol?

Figyelt kérdés

jelenleg társasházban lakunk együtt. ebben a hazban pont a szomszédos lakás eladó. jelenleg meg tudnám venni. de ez nem gáz hogy anyám lakása melletted lakok? vagy inkább keressek meszibb lakást?

anya azt akarja hogy közelben legyek hozzá,én pedig nem akarok.

amióta élek anyanak sose volt kapcsolata.. SOHA. ti mit tennétek? 23 éves fiú vagyok

2022. ápr. 11. 06:15
1 2 3 4 5 6
 51/59 anonim ***** válasza:
87%

38-as, ez pont nem igaz.

Sőt, nekem ilyen tapasztalatom sincs, igaz, 100 kilométerre költöztem, amikor férjhez mentem (és szerencsére a férjem rokonsága 150 kilométerre van).

Amiből kiindul az ember, hogy sok mindent lát (ismerősöknél, munkatársaknál, na meg a gyk-n is). Ebből azért már le lehet vonni a tanulságot.

2022. ápr. 11. 13:35
 52/59 anonim ***** válasza:
88%

Van az a mondás, hogy olyan messze kell költözni a szülőktől, hogy papucsban ne lehessen átmenni.

Na, én ezt tartottam, mindig.

2022. ápr. 11. 15:15
 53/59 anonim ***** válasza:
87%
29# Végre valami normális hozzászólás!
2022. ápr. 11. 18:45
 54/59 anonim ***** válasza:
69%
Kérdés mennyire kitart már ami az utazást illeti.
2022. ápr. 11. 18:52
 55/59 anonim ***** válasza:
81%

Attól függ: ha neked többre nincs igényed az életben, csak ugráljon anyukád körületted, akkor csak nyugodtan, de családod nagy eséllyel akkor bezony nem lesz. Max. ha találsz valami nagyon önfeláldozó nőt, akinek a rögeszméje megmenteni valakit, csak ha lesz közös gyereketek, az menekülni fog, amint betölti a 18-at.

Ha egyszer szeretnél egy önálló életet, általad alapított családdal, akkor az egészséges kapcsolat fenntartásához kell 30-40-50 km minimum, de inkább több.

2022. ápr. 11. 23:54
 56/59 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem az elég, ha nincs autója, akkor busszal olyan fél óra táv. De ha normálisan és határozottan meg tudjátok beszélni a szabályokat, hogy mikor jön, ill. ti mikor mentek, stb. akkor lehet a szomszéd panel utca is. Ez inkább egyénfüggő.
2022. ápr. 12. 03:26
 57/59 anonim ***** válasza:
100%
Hát ha nem akarsz anyád közelében lenni, akkor ne vedd meg azt a lakást. Azért szomorú, hogy mindenkinek ilyen nem normális anyja van, amiket írtok.
2022. ápr. 12. 07:32
 58/59 anonim ***** válasza:
100%

#57 Ettől még lehet normális az anya, nem erről szól a dolog, hanem az önállóságról, függetlenségről, az élet új szakaszáról. Ha a régiből nem lépünk ki, akkor az új se kezdődik igazán. Mint egy házasság, amit nem bontunk fel, de már a következő csajt kérjük meg. (na jó, ez egy kis túlzás)

Az se jó, ha túl messze van, mert gátolná, ha valóban segítségre van szüksége neki, ill. neked, ill. normális rokonlátogatást.

Csak a mindennapi kapcsolatot kell leállítani heti max 1-re - szerintem. Viszont ha megöregszik, beteg lesz, és nincs más, aki ránézne, akkor nektek is jobb, ha közelben laktok

2022. ápr. 14. 09:29
 59/59 anonim ***** válasza:
100%
messzebb szerintem, úgy hogy azért papucsban ne tudj átmenni, de ha valami baj van, kocsival azért hamar ott legyél
2022. ápr. 18. 11:45
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!