Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Milyen messze költözzek anyátol?

Milyen messze költözzek anyátol?

Figyelt kérdés

jelenleg társasházban lakunk együtt. ebben a hazban pont a szomszédos lakás eladó. jelenleg meg tudnám venni. de ez nem gáz hogy anyám lakása melletted lakok? vagy inkább keressek meszibb lakást?

anya azt akarja hogy közelben legyek hozzá,én pedig nem akarok.

amióta élek anyanak sose volt kapcsolata.. SOHA. ti mit tennétek? 23 éves fiú vagyok

2022. ápr. 11. 06:15
1 2 3 4 5 6
 31/59 anonim ***** válasza:
85%
Semmiképp ne vegyél lakást mellett ha akarod hogy legyen intim szférád.
2022. ápr. 11. 11:27
 32/59 anonim ***** válasza:
77%
Ahányszor nőt vinnél fel, 5 perc múlva nyomná a csengőt, kistányér sütemény, leülne, és várná, mikor megy el a nő.
2022. ápr. 11. 11:51
 33/59 anonim ***** válasza:
89%

Válás után más mód nem lévén,vissza kellett költöznöm anyámhoz.

Lehetőségem sincs ismerkedni, mert ahogy meghallják ezt, menekül mindenki.

Én meg hallgathatom,hogy ne a saját álmaimmal foglalkozzam, hanem őt ápoljam, ha esetleg beteg lesz.Nem az,de ezzel sakkozik.

Mert ha nem így lesz, akkor eladja a lakást és bemegy egy otthonba majd.És nem öröklök semmit.

Ugye önzetlen az ilyen anya? Aki sosem szeretett azért, mert fiúnak mertem születni.

2022. ápr. 11. 11:53
 34/59 anonim ***** válasza:
86%

#33, ...és bemegy egy otthonba majd.És nem öröklök semmit.

Az enyém megcifrázta azzal, hogy "öngyilkos lesz".

2022. ápr. 11. 11:56
 35/59 anonim ***** válasza:
89%

#32: épp most akartam írni kb ugyanezt. 😂

Csupa jószándekból átjarna takstítani, főzni, rendezkedni.és nem lenne nyugta a kerdezőnek....

2022. ápr. 11. 11:56
 36/59 anonim ***** válasza:
76%

Hülyét kaptam volna, ha a felnőtt lányom a szomszédban él.

Tőlem 35 km- re építkeztek, ott él a férjével. Évente kb 4-5 - ször találkozunk személyesen, bőven elég.

Egy szülő legyen annyira toleráns, hogy nem ül rá a gyerekére.

2022. ápr. 11. 12:03
 37/59 anonim ***** válasza:
91%
Messze, később csak rosszabb lesz .Aztán majd árulhatod a lakást mert nem hagy élni ....
2022. ápr. 11. 12:05
 38/59 anonim ***** válasza:
9%
Hát, nekem csak egy gondolatom van a válaszokat olvasva: mindenki magából indul ki...
2022. ápr. 11. 12:08
 39/59 anonim ***** válasza:
90%

38: pont hogy nem!

A GYK-n olvasott történetekből indulunk ki!

Ha régebb óta itt vagy, hetente tucatszám van hasonló történet! Anyós, anya, mindenféle konstellációban....

Csak intelligens emberek között működik az ilyen többgenerációs együttlakás. És maximális tolerancia is kell. Hogy a "nem" az tényleg nemet jelent. És "anyuka" ne akarjon úgy jót a fiataloknak, ha azok nem tartanak igényt rá.

2022. ápr. 11. 12:12
 40/59 anonim ***** válasza:
2%

39, csak egy hibbant indul ki abból, amit itt olvas.

Eleve a fele legalább kamu. A másik felének a nagyobb része durva túlzás, ráadásul egyoldalú történet. Ebből kiindulni????

2022. ápr. 11. 12:14
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!