Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Már mikor költözzek el?

Már mikor költözzek el?

Figyelt kérdés
Egy hétig itthon voltam és mondta ,,Azért csinálhattál volna valamit az udvaron” miért az az én dolgom ?
2021. júl. 11. 09:07
 1/5 anonim ***** válasza:
94%
16F és nem hordtál ki a fürdőből sittet? Vagy mi?
2021. júl. 11. 09:20
 2/5 anonim válasza:
96%
Te is ott laksz, neked is ki kell venni a részed a házi munkából. Hány éves vagy?
2021. júl. 11. 09:25
 3/5 A kérdező kommentje:
15
2021. júl. 11. 09:28
 4/5 anonim válasza:
96%
De gondolom az természetes, hogy adjanak neked zsebpénzt, még új cipő, új ruha, és gondolom abból sem a legolcsóbb kínai szar kell. Ez egy ilyen dolog. Ott élsz te is, és már sokkal hamarabb el kell kezdeni a házimunka, a kötelesség megtanulását, mert akkor később egy hogyan szeretnéd magad eltartani?
2021. júl. 11. 09:42
 5/5 anonim ***** válasza:
Igen, a te dolgod. Nem halsz bele, ha hasznossá teszed magad. Majd ha elkezdesz dolgozni és lesz gyereked, aki semmit nem segít othon és munka mellett még otthon is dolgoznod kellene, akkor igencsak mérges lennél, nemigaz? Nekem gyerekkorom óta dolgozni kellett otthon, kezdve a köszméteszedéssel, krumpliásással már 10 év alatt. Mosoatás, főzésben segítés, kerti meló, még fűnyírás is stb és nem, nem kaptam érti plusz pénzt - havi 2e volt a zsebpénzem(ezen felül viszont nem kaptam semmit). Majd 16 évesen már diákmelóztam nyáriszünetben, tavaszi és őszi szünetben is, de mellette ugyanúgy segítettem otthon. És még élek 25 évesen lányként. Igérem, te se fogsz belehalni egy kis kerti melóba...
2021. aug. 10. 13:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!