Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hol ismerhetek meg egy olyan...

Hol ismerhetek meg egy olyan nőt, aki lehetne a pót anyukám?

Figyelt kérdés

Én 31éves vagyok, külön élek az anyámtól, de egy városban, velem szemben iszonyúan ellenséges mindig mindenben a legrosszabbat nézi.

Ha velem bármi jó történik írigykedik rám, ha pedig van egy kialakuloban lévő kapcsolatom és a pasi rosszul bánik velem, a pasit védi. Ja van egy mostoha apám akivel anyám él együtt, és vele a kapcsolata elég hullám völgy nem igazán költ rá, smucigként áll hozzá, és ha bárki hasonlóan áll hozzám akkor a pasit védi és engem állít be rossznak mintha ugyan azt kéne el szenvednem és át élnem amit ő él, át és ő szenvedi el.

Szeretnék olyan nőt, aki korban anyukám lehetne, közel lakik hozzám, és normális szülő-gyermek lelki kapcsolatot kialakítani vele, mert a sajátom az szőrnyű ezen már semmi se segíthet, teljesen ellenséges folyton, meg síratat mintha ettől lenne boldog ha nekem valami rossz. Pl ha éppen szabadságot veszek ki hogy pihenjek mert fájnak a lábaim mert egy gyárban dolgozom álló munkát végezve, akkor le vagyok érte cseszve hogy ne logjak hanem dolgozzak és ne panaszkodjak mert rosszabb is lehetne mindig mindennél. És nem azt nézi, hogy nekem szét vannak a lábaim és fáj szinte mindenem, emiatt sokszor azt se merem el mondani ha táppénzen vagyok mert le betegedtem mert azért is le lennék cseszve abban is csak a rosszat nézné hogy dolgozzak betegen is és ne kifogásokat keressek mert ő bezzeg addig dolgozik amig meg nem hal. Ha meg othon pihenek a szabadságon akkor is csak a rossz nézés abban is.

#anya#lánya#kapcsolatok#hozzáállás#pót szülő#pót mama#pót anya
2022. ápr. 1. 10:57
1 2 3 4 5 6 7
 51/62 anonim ***** válasza:
91%
#49-es, milyen jó ötlet az idősgondozás! Vagy valami szociális területen végzett önkéntesség. Hiszen sok rászorult idős van, aki tudna szeretet adni kis törődésért.
2022. ápr. 4. 09:28
 52/62 anonim ***** válasza:
100%
Persze egy lelkileg sérült emberből kezelés nélkül legyen segítő.... Okos ötlet.
2022. ápr. 4. 11:28
 53/62 anonim ***** válasza:
100%
52# van az a mondás, hogy "kicsit mindenki odakozmált"...
2022. ápr. 4. 12:21
 54/62 anonim ***** válasza:
100%
53.: Azért ez a kérdező "nem kicsit". 31 évesen pótanyukákban gondolkodni erősen problémás... Idáig amit leszűrtem, hogy a kérdezőnek kb. nincs is nagyon más gondolata, csak az anyján kattog. Ez nem annyi, mintha valaki mondjuk pánikbeteg, de tudja az okát és tesz az egészségéért pl. A kérdező rabja egy adott témának, kényszeresen csak ebben él. Nem kicsit van "odakozmálva". Tudom, mert nekem is volt nem ilyen, de ehhez hasonló kattanásom, és én is felhagytam a segítő munkával, és mentem terápiába. Nem tudsz úgy segíteni, ha ennyire rottyon vagy te magad is.
2022. ápr. 4. 12:30
 55/62 anonim ***** válasza:
100%
OK, nem mondtam, hogy ne menjen terápiára. :-) Hosszú távú – akkor – terápia mellett, vagy után végzett segítő munka lehet hogy jót tenne a kérdezőnek, és megélhetné a hiányzó érzelmeit. De igazad van, kösz. S mindezt laikusként írtam. :-) A terápiát mindenképp javasolnám én is!
2022. ápr. 4. 13:02
 56/62 anonim ***** válasza:
100%
Nem mondtam, hogy szerinted ne menjen terápiába, csak a kérdező állapotának a súlyosságára hívtam fel a figyelmet. Megtámadta korábban azt, aki azt írta neki, hogy gyászolja el az anyjával a kapcsolatot, mondván mit gyászoljon, ha az anyja él (ez nem kevés indulatról árulkodik és a disztingválás hiányáról), semmire nem reagált érdemben csak ezen a pótanyaságon kattog, meg, hogy őt simizze a pótanya. 😮 Félnék ettől a típustól, hogy ha segítő pályára állna, ahol mondjuk találkozna kedves, idősebb anyatípusú nőkkel, akkor nehogy zaklatólag lépjen fel...
2022. ápr. 4. 13:17
 57/62 anonim ***** válasza:
100%
Ja, én írtam a gyászolást :-D
2022. ápr. 4. 13:49
 58/62 anonim ***** válasza:
100%
Durva, ilyen alap kifejezést nem érteni... Teljesen elvakítja az agyát a téma
2022. ápr. 4. 18:27
 59/62 anonim ***** válasza:
100%
Azért nem értette, mert nem gondolt bele, hogy "érzelmileg nincs" és ezt kell meggyászolnia. Egy veszteséget.
2022. ápr. 4. 18:30
 60/62 anonim ***** válasza:
100%
Igen sajnos. 😟 Kívánom, hogy legyen jobban, ehhez hosszú terápia kell majd neki.
2022. ápr. 4. 19:40
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!