Hogyan ismerhetem fel, ha fontos vagyok valakinek?
Figyelt kérdés
Milyen konkrét jelei vannak ennek?2022. febr. 17. 09:48
1/7 Noren1989 válasza:
Rádfordított időből, leginkább.
2/7 anonim válasza:
Odafigyel rád. És például megválaszolja a kérdésedet. :))
3/7 anonim válasza:
Ezt azért az ember érzi. Magától is keres, személyes találkozásra igényt tart, odafigyel rád, beszélgetés közben feled fordul és szemkontaktust tart, érdeklődik a dolgaid után, amit mondasz, arra reagál.
5/7 anonim válasza:
(Oda)Figyel rád, beszélgetések közben is rajtad van a figyelme (szemkontaktus, testbeszéd), figyelmes, érdeklődő, és emlékszik arra, amit mondtál, akár a legapróbb részletekre is. Fontos számára a személyes találkozás is.
6/7 anonim válasza:
1-nek igaza van, leginkább, h. mennyi időt szán rád.
én is ebből ismertem fel.
feltűnt, h. rengeteg időt és energiát fordít rám az illető, igyekszik a kedvemben járni, mindenben segíteni, aztán elgondolkodtam ezen, és nem volt nehéz összerakni a képet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!